ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στα μπουντρούμια του Αττίλα νεαρός Ελληνοκύπριος – Βαριά η ποινή που του επιβλήθηκε

Στα μπουντρούμια του Αττίλα νεαρός Ελληνοκύπριος – Βαριά η ποινή που του επιβλήθηκε

Στις φυλακές του ψευδοκράτους θα περάσει τα επόμενα τρία χρόνια της ζωής του νεαρός Ελληνοκύπριος μετά από καταδίκη του την Πέμπτη 14/5 από λεγόμενο «δικαστήριο».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο ο νεαρός Α.Μ, το βράδυ της 28ης Νοεμβρίου προσπάθησε να περάσει με το όχημά του από το οδόφραγμα Αγίου Δομετίου, όπου μετά από έρευνα των κατοχικών αρχών, εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών βάρους 246 γραμμαρίων.

Όπως μεταδίδουν στα κατεχόμενα ο νεαρός φέρεται να έχει ομολογήσει και δικάστηκε για την κατοχή και εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών.

Το λεγόμενο «δικαστήριο» ανακοινώνοντας την απόφασή του ανέφερε το έγκλημα εισαγωγής ναρκωτικών που διαπράχθηκε από τον κατηγορούμενο προβλέπει μακροχρόνια ποινή φυλάκισης.

Επισημαίνοντας ότι τα εγκλήματα ναρκωτικών προκαλούν σοβαρές αναταραχές στην κοινωνία, ο ψευδοδικαστής τόνισε τον αρνητικό αντίκτυπο των ναρκωτικών στην κοινωνία, ειδικά μεταξύ των νέων.

 

Κρίνοντας ένοχο τον Α.Μ συμπλήρωσε ότι οι υποθέσεις κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών είναι εγκλήματα που απειλούν τη δημόσια υγεία, συμπληρώνοντας ότι πρέπει να επιβληθούν αποτρεπτικές και υποδειγματικές τιμωρίες κατά τέτοιων ν εγκλημάτων, θεωρώντας μεγάλη την ποσότητα των 246 γραμμαρίων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top