ΚΟΠ: Ανοικτό και για ΝΕΑ συνάντηση με Κυβέρνηση – Για ποιο λόγο…

ΚΟΠ: Ανοικτό και για ΝΕΑ συνάντηση με Κυβέρνηση – Για ποιο λόγο…

Μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (Διαβάστε ΕΔΩ) , γίνεται αναφορά ότι ένα από τα θέματα που επιθυμούσε η Ομοσπονδία για να συζητηθούν στη σημερινή συνάντηση που έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο, δεν συζητήθηκε, μιας και απουσίαζε ο Υπουργός Οικονομικών.

«Σε ότι αφορά το δεύτερο από τα δυο θέματα που επιθυμούσε η ΚΟΠ να συζητηθεί στην σημερινή συνάντηση, αυτό της οικονομικής επιβίωσης των σωματείων, λόγω απουσίας του Υπουργού Οικονομικών συμφωνήθηκε όπως συζητηθεί σε κατοπινό στάδιο» η χαρακτηριστική αναφορά της ανακοίνωσης από την ΚΟΠ.

Έτσι, δεν αποκλείεται να προγραμματιστεί νέα συνάντηση προσεχώς στο Προεδρικό Μέγαρο μεταξύ της ΚΟΠ και του ΠτΔ με την παρουσία του Υπουργού Οικονομικών.

The post ΚΟΠ: Ανοικτό και για ΝΕΑ συνάντηση με Κυβέρνηση – Για ποιο λόγο… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Νέα απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονου Ελληνοκύπριου, διαπράχθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα σήμερα (14/07) στην Πύλα.

BEST OF TOTHEMAONLINE