ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πότε ΚΛΕΙΔΩΣΕ το “ναι” για διακοπή… Πως τους ΒΡΙΣΚΕΙ η επόμενη μέρα

Πότε ΚΛΕΙΔΩΣΕ το “ναι” για διακοπή… Πως τους ΒΡΙΣΚΕΙ η επόμενη μέρα

Στον Απόλλωνα προτιμούσαν τη διακοπή, ανεξαρτήτως αν ποτέ δεν βγήκαν ξεκάθαρα να πουν κάτι τέτοιο, πριν το ζήτημα πάει ενώπιον του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Ο βασικότερος λόγος, ήταν το οικονομικό, όπως γράψαμε πολλές φορές εδώ στο Themasports.

Θα μειωθεί η «ζημιά» (μεταξύ εσόδων και εξόδων) της τρέχουσας σεζόν, αν όλοι οι παίχτες αποδεχθούν την πρόταση της διοίκησης για τα φετινά συμβόλαια.

Γιατί έδωσαν εντολή στον εκπρόσωπο τους στην ΚΟΠ Φοίβο Βάκη, να ψηφίσει «ναι» στην διακοπή των διοργανώσεων, το εξήγησαν λεπτομερώς στη χθεσινή τους ανακοίνωση.

Έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στο πρωτόκολλο υγείας και στις τοποθετήσεις των επιδημιολόγων που συμβουλεύουν την Κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι αν εφαρμόζονταν οι απαιτήσεις τους δεν θα διασφαλιζόταν η υγεία και η ασφάλεια των παιχτών.

Πληροφορούμαστε, ότι μετά τη σύσκεψη στο Προεδρικό είχε πλέον «κλειδωθεί» η θέση του Απόλλωνα για θετική ψήφο στην εισήγηση για διακοπή. Το σημείο που οδήγησε τον Νίκο Κίρζη, στην οριστικοποίηση της θέσης για ψήφο υπέρ της μη συνέχιση των διοργανώσεων, δεν ήταν τόσο η χρήση των αποδυτηρίων ή όχι από τις ομάδες.

Αλλά, το ότι οι επιδημιολόγοι πρότειναν όταν εμφανίζεται θετικό κρούσμα παίχτη ή παιχτών, τότε να μπαίνει σε καραντίνα όλη η ομάδα κι όχι μόνο όσοι είχαν τη νόσο.

Στο πρωτόκολλο που παρουσίασε η ΚΟΠ, που στα κυριότερα του σημεία ήταν αντιγραφή από το τι θα συμβαίνει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, γινόταν πρόταση για απομόνωση μόνο όσων θα νοσούσαν.

Βασικά στον Απόλλωνα, θεωρούν, ότι αν περνούσε η πρόταση των επιδημιολόγων, τότε θα ήταν αμφίβολο κατά πόσον θα ολοκληρωνόντουσαν οι διοργανώσεις. Ειδικά αν εμφανιζόντουσαν θετικά κρούσματα σε μια ομάδα.

Ο Φοίβος Βάκης πέραν από το «ναι» για τη διακοπή, ψήφισε «όχι» για αύξηση των ομάδων, αλλά ήταν στη μειοψηφία, μαζί με τον εκπρόσωπο της Ανόρθωσης Μιχάλη Ππεκρή. Από την πρώτη στιγμή που… κυκλοφόρησαν πληροφορίες, περί ενδεχόμενης αύξησης των ομάδων της πρώτης κατηγορίας σε 14, ήταν αρνητικοί στη Λεμεσιανή ομάδα.

Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης κι οι συνεργάτες του, πλέον θα κάτσουν να ασχοληθούν πιο αναλυτικά με τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς. Πριν απ’ αυτό όμως, θα πρέπει να συζητήσουν και το θέμα της μισθοδοσίας των παιχτών για τη σεζόν που έληξε άδοξα, ύστερα από τη χθεσινή απόφαση του Δ.Σ. της ΚΟΠ.

Σε σχέση με την καινούργια σεζόν, το πρώτο πράγμα που θα βάλουν κάτω, είναι η οικονομική πτυχή. Θα καθορίσουν το ύψος του προϋπολογισμού, αφού υπολογίσουν τα προβλεπόμενα έσοδα.

Βασικά από δυο «πηγές» περιμένουν ότι θα λάβουν χρήμα, από τηλεοπτικά δικαιώματα και την Ευρώπη. Ξέρουν εκ των προτέρων ότι δεν θα εισπράξουν χρήμα κατά την καλοκαιρινή περίοδο (όπως συνέβαινε εδώ και πολλά χρόνια) από τα εισιτήρια διαρκείας.

Λαμβάνοντας υπόψη, ότι οι αγώνες θα είναι κεκλεισμένων των θυρών τους πρώτους μήνες της επόμενους σεζόν, πιθανότατα να μην μπουν στη διαδικασία να πουλήσουν κάρτες διαρκείας.

The post Πότε ΚΛΕΙΔΩΣΕ το “ναι” για διακοπή… Πως τους ΒΡΙΣΚΕΙ η επόμενη μέρα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top