ΕΛΛΑΔΑ

Μετά τον ΠΑΟ, σειρά ο Ολυμπιακός...

Μετά τον ΠΑΟ, σειρά ο Ολυμπιακός...

Ο τελικός ήταν στην Κυψέλη! Ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε σε ωριαίο τρελό πάρτι μπροστά σε 7.000 καλεσμένους τον πέμπτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό που δεν αντιστάθηκε καν. Ξανά 3-0 και τώρα ραντεβού με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Α1.

 

Ο ΠΑΟΚ είχε σε εξαιρετική μέρα το λάτιν δίδυμο Γκόμεζ-Χιμένεζ που ήταν «όλα τα λεφτά», ενώ ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος του δεύτερου σετ δεν είχε πάρει πόντο από μπλοκ δείγμα του ότι δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να μπει στο παιχνίδι.

Πλέον ο «δικέφαλος» θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, όπως και στον τελικό κυπέλλου με τους Θεσσαλονικείς να έχουν και το πλεονέκτημα έδρας. Οι δύο πρώτοι αγώνες θα γίνουν στην Πυλαία, με τον πρωταθλητή να κρίνεται και πάλι στις τρεις νίκες.

Με το πόδι στο γκάζι ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ σε ένα σετ που μπήκε πολύ δυνατά με τους λάτιν Γκόμεζ και Χιμένεζ να είναι ασυναγώνιστοι στην επίθεση φτάνοντας στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με 8-1 ενώ έφτασε και στο 9-1.

Ο Παναθηναϊκός που δεν είχε πάρει πόντο από την επίθεση μέχρι το 10-2 άρχισε να βρίσκει λύσεις με τον Κουκ αλλά και τον Πρωτοψάλτη μειώνοντας κάπως την διαφορά, αλλά ο ΠΑΟΚ με μπλοκ του Παντακίδη και τον Γκόμεζ στην επίθεση ο ΠΑΟΚ έφτασε και πάλι στο +7 (16-9) με το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει στο σερβίς κι έτσι έφτασε την διαφορά στο +9 (19-10) τελείωνοντας ουσιαστικά το πρώτο σετ. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε αντιδράσει πιέζοντας στο σερβίς προς το φινάλε, ωστόσο με 25-16 το πρώτο σετ πήγε στον ΠΑΟΚ που ήταν σαρωτικός.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλύτερα στο δεύτερο σετ φτάνοντας στο 0-3 με άσσος του Χόι. Η αλλαγή διαγωνίου όμως από τον Ανδρέοπουλο έφερε τον Παπαδόπουλο στη θέση και ο νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού δέχτηκε τρία μονά μπλοκ από τον Χιμένεζ που φτάνοντας στους οκτώ πόντους, οδήγησε τον δικέφαλο στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με 8-5 με τον Παναθηναϊκό να μοιάζει υπνωτισμένος.

Το λάτιν δίδυμο του ΠΑΟΚ ήταν σε δαιμονιώδη κατάσταση και συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε ούτε έναν πόντο από μπλοκ (!!) ο ΠΑΟΚ έφτασε με έξι πόντους διαφορά (16-10) στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ. Ο δικέφαλος συνέχιζε να έχει το πόδι πατημένο και με τον Ρανγκέλ να μπαίνει στο κόλπο οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στο 22-12 μέσα σε πανδαιμόνιο.

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθούσε να είναι κακός στην επίθεση και ήταν αδύνατο να κυνηγήσει κάτι περισσότερο, παρά το γεγονός ότι κατάφερε να μειώσει την έκταση της διαφοράς. Τελικά ο ΠΑΟΚ πήρε άνετα και το δεύτερο σετ με 25-16 φτάνοντας στο 2-0 και πολύ κοντά σε νίκη-πρόκριση.

Στο τρίτο σετ ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε πιο ανταγωνιστικός αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν διαρκώς μπροστά στο σκορ με 1-2 πόντους με τους λάτιν να συνεχίσουν να οδηγούν τον δικέφαλο. Οι Θεσσαλονκείς έφτασαν στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με 8-5, έχοντας εξαιρετικές επιθέσεις.

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθούσε να είναι μέσα στο τρίτο με 1-2 πόντους όμως ο ΠΑΟΚ έχοντας μεγάλο επιθετικό όπλο και πάλι τον Γκόμεζ έφτασε με τρεις πόντους διαφορά και στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ (16-13). Από εκείνο το σημείο ο ΠΑΟΚ πάτησε το γκάζι και με όπλο και πάλι το μπλοκ αλλά το σερβίς του Χιμένεζ πήρε ξανά μεγάλη διαφορά, για να πάρει πανηγυρικά το τρίτο σετ με 25-18. Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε πανηγύρι με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να γιορτάζουν μαζί με τον κόσμο που ζητούσε το πρωτάθλημα.

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top