ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκπληκτικό! Πέντε γκολ at the… buzzer στη Γερμανία και «αντίο» στον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκπληκτικό! Πέντε γκολ at the… buzzer στη Γερμανία και «αντίο» στον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέσσερα ματς την ίδια ώρα διεξήχθησαν στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και παρά την απουσία των οπαδών, οι συγκινήσεις εντός αγωνιστικού χώρου, κάθε άλλο παρά έλειψαν.

Ο λόγος ήταν η διακύμανση των αγώνων, αφού σε αυτές τις τέσσερις αναμετρήσεις σημειώθηκαν πέντε γκολ από το 83’ και μετά, με αποτέλεσμα οι πανηγυρισμοί να είναι τόσο έντονοι που τα μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό να πηγαίνουν περίπατο.

Για την ακρίβεια, στο Ζανκ Πάυλι-Νυρεμβέργη που οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0, το νικητήριο τέρμα σημειώθηκε στο 84’ από τον Γκιεκέρες.

Συναρπαστικό και το Γκρόιτερ Φιρτ-Αμβούργο, καθώς οι φιλοξενούμενοι αφού ανέτρεψαν το εις βάρος τους 1-0 και ήταν κοντά στο τρίποντο, οι γηπεδούχοι διαμόρφωσαν το τελικό 2-2 με γκολ στο 94’.

Σημαντικό βαθμό πήρε και η Όσναμπρικ στην έδρα της Μπίλεφελντ, καθώς με το γκολ του Άλβαρεζ στο 94’ διαμόρφωσε το 1-1, με τα μέτρα… προστασίας να πάνε περίπατο.

Το… καλύτερο όμως συνέβη στο ματς της Βέχεν κόντρα στη Στουτγκάρδη, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν (1-1) στο 83’ με τον Γκονζάλες, αλλά στο 97’ ο Τίτζ για τους γηπεδούχους με πέναλτι έγραψε το 2-1. Στους πανηγυρισμούς, ούτε λόγος για κορωνοϊό.

The post Εκπληκτικό! Πέντε γκολ at the… buzzer στη Γερμανία και «αντίο» στον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top