ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φήμες: «Θέλει τον Μήτρογλου ο κόουτς; – Κάτι τρέχει με “Σάμπα” – Ο προπονητής που… βλέπει Γιαννούλη»

Φήμες: «Θέλει τον Μήτρογλου ο κόουτς; – Κάτι τρέχει με “Σάμπα” – Ο προπονητής που… βλέπει Γιαννούλη»

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην… πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.

* Αυτό που δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός μερικούς μήνες πριν, προσπαθεί να πετύχει ο Λευτέρης Αυγενάκης με τη μετάθεση των εκλογών στις ομοσπονδίες για το φθινόπωρο, όπως εκτιμούν έμπειροι παράγοντες στον χώρο του ποδοσφαίρου. Τι; Να… μπαχαλοποιήσει την ΕΠΟ, επιδιώκοντας μία νέα διοικούσα επιτροπή! Να προκαλέσει την οργή των διεθνών συνομοσπονδιών, για να αποτραπεί η νόμιμη ανάδειξη μίας νέας διοίκησης. (SDNA)

* Φοβερά πράγματα. Γίνεται παρέλαση ονομάτων, καταγράφεται ρεκόρ σε αριθμό υποψηφίων στόχων για τέτοια εποχή και το μόνο σίγουρο είναι πως στον Παναθηναϊκό δεν γνωρίζει κανείς από τα στελέχη του αγωνιστικού σχεδιασμού τι σκέφτονται αυτοί που υποτίθεται πως βάσει πόστου, έχουν ρόλο και λόγο. Ο μόνος που προσπαθεί να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο με τους… τρεις πόλους είναι ο Κωστάντος, αλλά είπαμε, προσπαθεί απλώς… (SPORTIME)

* Φημολογείται ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο τα… άκουσε πρόσφατα από τον μάνατζέρ του για τις συχνές τοποθετήσεις αναφορικά με το μέλλον του και τη σφοδρή επιθυμία του να συνεχίσει σε κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είναι καλό ένας ποδοσφαιριστής να έχει φιλοδοξίες, απλώς τέτοιου είδους τοποθετήσεις χρειάζονται και το σωστό τάιμινγκ. Γι’ αυτό ο ατζέντης του έσπευσε να του βάλει χοντρό… χέρι. (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Δεν προκύπτει τυχαία το ενδιαφέρον της Μονακό για τον Γιαννούλη. Οι πληροφορίες από τη Γαλλία θέλουν τον προπονητή των Μονεγάσκων, Ρόμπερτ Μορένο να έχει παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια του μπακ του ΠΑΟΚ και να έχει εκφραστεί ιδιαίτερα θετικά για την προοπτική απόκτησής του. (METROSPORT)

* Άντε να είμαι καλοπροαίρετος και να θεωρήσω εφικτό το «θέμα» Μήτρογλου – Ολυμπιακού. Και καλόπιστα να δεχθώ πως όλα τα εμπόδια, οικονομικά, αγωνιστικά, ιεραρχικά, προτιμήσεων, συμβολαίων και συμφωνιών, μπορούν να ξεπεραστούν. Ακόμη λοιπόν και έτσι, ακόμη και αν φύγει ο δηλαδή ο Ελ Αραμπί είμαστε σίγουροι πως ο Μαρτίνς θέλει τον Μήτρογλου; Και είμαστε σίγουροι πως ο Μήτρογλου έρχεται, αν δεν φύγει ο Μαροκινός, για να γίνει ρεζέρβα του; (SPORTIME)

* Ο Τζέικ Λάρσον δεν κάθεται με… σταυρωμένα τα χέρια από τη στιγμή που πληροφορήθηκε το θετικό report της ΑΕΚ για λογαριασμό του. Ο Σουηδός μέσος έχει επικοινωνήσει με συμπατριώτες του, οι οποίοι έχουν γράψει ελληνικά χιλιόμετρα στο κοντέρ στα γήπεδα της χώρα μας κι αυτοί του μετέφεραν τα καλύτερα για τις συνθήκες ζωής στην Ελλάδα, τον τρόπο λειτουργίας της Ένωσης και την επερχόμενη είσοδό της στην “Αγιά Σοφιά”. Ο 21χρονος… ψήνεται για τα καλά στην ιδέα της ΑΕΚ. (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Ψιθυρίζεται τελευταία στα πέριξ του Ρέντη και οφείλω να παραδεχτώ πως ο συσχετισμός και η αλληλουχία είναι πετυχημένα. Το πέρασμα του Ολυμπιακού από την Τούμπα δεν τελείωσε μόνο το πρωτάθλημα. Τελείωσε και την παραμονή του Μαρτίνς, καθάρισε όμως το – οικονομικό και αγωνιστικό – μέλλον, σε συνδυασμό (αυτό ομολογουμένως δεν το περίμενε κανείς, αλλά έβαλε… σφραγίδα) με την πανδημία δύο ακόμη πρωταγωνιστών εκείνης της βραδιάς. (SPORTIME)

* Από τη μέρα που ανακοινώθηκε η ποινή απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIFA και μετά την πρόσφατη συνάντηση των Καρυπίδη-Χαριστέα, δεν έχει γίνει κάποια ουσιαστική επαφή του Άρη με τους 2+5 υποψήφιους προς ανανέωση παίκτες της ομάδας. Ο κύκλος των συζητήσεων αναμένεται να ανοίξει αφού πρώτα οριοθετηθεί το μπάτζετ της νέας σεζόν. (METROSPORT)

* Δεν θα εμπλακώ στη σαπουνόπερα Βαγιαννίδη. Έτσι όπως εξελίσσεται, οι εμπλεκόμενοι, όλοι οι εμπλεκόμενοι, φλερτάρουν στο φινάλε με σοβαρή ζημιά. Είτε επικοινωνιακή, είτε ουσιαστική. Δύο πραγματάκια μόνο: αρχικά, για να ξέρουν οι σεναριογράφοι, ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ λέγεται Πιέρο Αουσίλιο, ούτε Ουσίγιος, ούτε Ουσίλιε και το κυριότερο δεύτερο: Χωνέψτε το καλά, σε αυτήν την υπόθεση τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται… (SPORTIME)

* Σε ποια ξένη ομάδα κουβεντιάζεται τελευταία το όνομα του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς και πού μπορεί να καταλήξει αυτή η κουβέντα για τον νεαρό Βόσνιο μέσο της ΑΕΚ; (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

Πηγή: www.sdna.gr

The post Φήμες: «Θέλει τον Μήτρογλου ο κόουτς; – Κάτι τρέχει με “Σάμπα” – Ο προπονητής που… βλέπει Γιαννούλη» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top