ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακόμα μια ομάδα «στο κόλπο» για Ζανιόλο!

Ακόμα μια ομάδα «στο κόλπο» για Ζανιόλο!

Για την απόκτηση του Ζανιόλο ενδέχεται να κινηθεί η Λίβερπουλ, με τα ιταλικά Μέσα να αποκαλύπτουν πως ο Κλοπ είχε ξανακάνει κρούση στην Ρόμα για τον παίκτη.

Μπορεί να βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, αλλά οι μετοχές του Ιταλού μέσου δεν πέφτουν. Ο Ζανιόλο θεωρείται από τα κορυφαία ταλέντα στην Ευρώπη και πολλές ομάδες τον έχουν στο στόχαστρο.

Με την Ρόμα να είναι αναγκασμένη να πουλήσει για να φέρει έσοδα, ο 21χρονος θα είναι διαθέσιμος προς πώληση, οι ενδιαφερόμενοι ολοένα και πληθαίνουν.

Ήδη Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ έχουν εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον για τον διεθνή άσο. Μάλιστα, οι “μπιανκονέρι” έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με την Ρόμα για την απόκτηση του παίκτη και είναι διατεθειμένοι να ανταλλάξουν τον Μπερναρντέσκι για χάρη του. Όμως, η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να μπει κι αυτός στο παιχνίδι για να τον κάνει δικό της.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα ο Κλοπ είχε κάνει και στο παρελθόν προσπάθεια για να τον φέρει στο “Άνφιλντ”. Όμως τότε οι “τζιαλορόσι” δεν είχαν ανάγκη να πουλήσουν τον πιο ταλαντούχο παίκτη στο ρόστερ τους. Όμως, με την κρίση του κορονοϊού να έχει μεγάλη επίπτωση στα ταμεία τους, είναι σχεδόν αναγκασμένοι να τον παραχωρήσουν.

Βλέποντας τις εξελίξεις αυτές ο Γερμανός τεχνικός έχει δώσει εντολή στην διοίκηση να κινηθεί για τον νεαρό μέσο. Πιστεύει πολύ στην ποιότητά του και θεωρεί πως μπορεί να δώσει πράγματα στο παιχνίδι των “ρεντς”, που αυτή την στιγμή δεν του δίνουν τα χαφ του. Επίσης, με τους Βαινάλντουμ και Χέντερσον να μεγαλώνουν, ο Κλοπ θέλει να φρεσκάρει την μεσαία του γραμμή κοιτάζοντας και το μέλλον της ομάδας.

Επομένως, έχει ψηλά στην λίστα του τον Ζανιόλο και θα ανταγωνιστεί τις προαναφερθείσες ομάδες που τον θέλουν επίσης. Πριν την έξαρση του ιού, η τιμή του Ιταλού άσου ήταν στα 80 εκατομμύρια ευρώ. Πλέον, όπως είναι λογικό έχει πέσει αισθητά. Η διοίκηση της Λίβερπουλ πάντως είναι πρόθυμη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Ρόμα για να κάνει το χατήρι του προπονητή της ομάδας.

Πηγή: Sportsking.gr

The post Ακόμα μια ομάδα «στο κόλπο» για Ζανιόλο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top