ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Ελεύθερος ο 47χρονος για τα video, στο ένα εκ των οποίων παρακινούσε σκύλο να γλύψει λαγό που αιμορραγούσε– Συνεχίζονται οι έρευνες

ΚΥΠΡΟΣ: Ελεύθερος ο 47χρονος για τα video, στο ένα εκ των οποίων παρακινούσε σκύλο να γλύψει λαγό που αιμορραγούσε– Συνεχίζονται οι έρευνες

Ελεύθερος αφέθηκε την Πέμπτη 21/05, ο 47χρονος που συνελήφθη για βίντεο που κυκλοφορούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καταγγέλθηκε ότι παρουσίαζε βασανισμό αλεπούς, ενώ την ίδια μέρα η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε 31χρονο για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

Σύμφωνα με την Αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης 21/05, ο 47χρονος αφέθηκε ελεύθερος, αλλά οι εξετάσεις της Αστυνομίας για την συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίζονται.

Όπως μας πληροφορούν Αστυνομικές πηγές, επίκεντρο στις έρευνες της Αστυνομίας αποτελούν δυο κινητά τηλέφωνα. 

Το ίδιο βράδυ (21/05), η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη ενός 31χρονου για την ίδια υπόθεση, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά από κατάθεση που έδωσε.

Θυμίζουμε ότι η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε το πρωί της Κυριακής 17/05. Ο αστυνομικός του Αστυνομικού Σταθμού Πέρα Χωρίου που εξετάζει την υπόθεση, ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο ύποπτος ενεχόταν σε δυο video που αναρτήθηκαν στο facebook και μέσω των οποίων προκύπτουν σοβαρά αδικήματα.

Στο ένα εμφανιζόταν άλλο πρόσωπο να έχει φυλακισμένη μια αλεπού (νεαρής ηλικίας) σε κλουβί και να απευθύνεται στον ύποπτο, λέγοντας ότι θα επικοινωνήσει μαζί του για να αποφασίσουν πώς θα τύχει χειρισμού το θέμα.

Στο δεύτερο video που ανέβασε ο ίδιος ο ύποπτος, παρουσιάζεται ένας τραυματισμένος λαγός να αιμορραγεί σε κουζίνα οικίας. Ο 47χρονος, στο ίδιο οπτικοακουστικό υλικό, παρουσιάζεται να παρακινεί τον κυνηγετικό του σκύλο να γλείψει τον λαγό. Προφανώς για να δείξει ότι είναι καλά εκπαιδευμένος.

Σε βάρος του 47χρονου συνεχίζονται να διερευνώνται 10 αδικήματα, με πιο σοβαρό αυτό της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος.  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top