ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναμένεται η λήψη καταθέσεων για τις καταγγελίες Ερωτοκρίτου κατά του Γεν. Εισαγγελέα

Αναμένεται η λήψη καταθέσεων για τις καταγγελίες Ερωτοκρίτου κατά του Γεν. Εισαγγελέα

Μετά την επιστολή του Αρχηγού Αστυνομίας προς τον Γενικό Εισαγγελέα, η οποία στάλθηκε για σκοπούς ενδιάμεσης ενημέρωσης στα πλαίσια της στενής και αγαστής συνεργασίας του με τον Κώστα Κληρίδη, η Αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει με τη λήψη καταθέσεων, η οποία ενδεχομένως να ξεκινήσει από αύριο Τετάρτη 21/4/2015.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα των ανακριτών, διερευνά κατά πόσο στοιχειοθετούνται ποινικά αδικήματα, εναντίον 4 προσώπων, τα οποία αναφέρθηκαν στη δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας.

Η επιστολή στάλθηκε για σκοπούς ενημέρωσης του Γενικού Εισαγγελέα, αναφορικά με το γεγονός ότι γίνεται αναφορά στο όνομα του, μέσα από την κατάθεση που έδωσε ο κύριος Ερωτοκρίτου.

Διευκρινίζουμε ότι με βάση το άρθρο 113(2) του συντάγματος, ο Γενικός Εισαγγελέας διατηρεί την εξουσία να επέμβει ζητώντας τερματισμό της διαδικασίας, εντούτοις ο ίδιος ο κύριος Κληρίδης, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει τέτοια πρόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top