ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δέκα τα ύποπτα κρούσματα στο Νοσοκομείο Λεμεσού

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δέκα τα ύποπτα κρούσματα στο Νοσοκομείο Λεμεσού

Στους 10 ανέρχεται το Σάββατο 23/05, ο αριθμός των ανθρώπων που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού, χωρίς να υπάρχει κανένας ασθενής που να προσβλήθηκε από τον ιό.

Σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ, σήμερα νοσηλεύονται στον 5ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού 10 άτομα με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού.
 
Εξάλλου, από σύνολο πέντε εξετάσεων πολιτών στο ΤΑΕΠ έχουν γίνει τέσσερις εισαγωγές.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE