ΠΑΡΑ-THEMA

Χαμόγελο όλο νόημα από Αναστασιάδη όταν ρωτήθηκε για το ΔΗΚΟ - ‘Πολιτικά παίγνια’ -VIDEO

Χαμόγελο όλο νόημα από Αναστασιάδη όταν ρωτήθηκε για το ΔΗΚΟ - ‘Πολιτικά παίγνια’ -VIDEO

Το χαμόγελο του Νίκου Αναστασιάδη όταν ρωτήθηκε για τη στάση του ΔΗΚΟ σε σχέση με το θέμα των κρατικών εγγυήσεων, τα έλεγε όλα…

Στη συνέντευξή του στον Alpha, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ρωτήθηκε, γιατί αυτή τη φορά το Δημοκρατικό Κόμμα και σε αντίθεση με περιπτώσεις του πρόσφατου παρελθόντος δεν υποστήριξε την κυβέρνηση σε σχέση με ένα σημαντικό θέμα.

«Με το ΔΗΚΟ τα βρίσκατε σε τέτοια θέματα. Αυτή τη φορά τι προέκυψε;» ήταν το ακριβές ερώτημα του Γιώργου Κασκάνη.

Ο Νίκος Αναστασιάδης, λοιπόν, απάντησε με ένα παρατεταμένο χαμόγελο όλο νόημα.

Και μετά από πέντε δευτερόλεπτα, απάντησε: «Υπήρχε πάντοτε μια συνεννόηση μεταξύ των αρχηγών των κομμάτων, μεταξύ του υπουργού Οικονομικών και του προέδρου του ΔΗΚΟ. Τούτη τη φορά φαίνεται ότι επέλεξαν μιαν άλλη οδό. Δικαίωμα τους. Σέβομαι απόλυτα τις θέσεις οποιουδήποτε κόμματος, αλλά εν πάση περιπτώσει γίνεται ευκόλως κατανοητό ότι μπήκαμε σε πολιτικά παίγνια. Και δεν είναι η ώρα. Έχουμε χρόνο να κάνουμε κριτική. Τούτο αφορά την οικονομία του τόπου, την επιβίωση του τόπου».

«Δεν μας είπατε τι θα μας κοστίσουν αυτά τα πολιτικά παιχνίδια» ρώτησε στη συνέχεια ο Χριστόφορος Χριστοφή, με τον Πρόεδρο να απαντά: «Ελπίζω με τα μέτρα που θα καταθέσουμε να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς αυτό το οποίο κάποιοι θεώρησαν ότι ενδεχόμενα τους έδιδε πολιτικά οφέλη. Με λυπεί ειλικρινά που κάνω ανάλογες διαπιστώσεις. Ούτε θέλω να συγκρούομαι, ούτε είναι επιθυμία μου. Δεν υπάρχει κανένα όφελος από συγκρούσεις. Ιδιαίτερα σε κρίσιμες ώρες».

Δείτε το VIDEO:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top