ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χτύπησαν κόκκινο τα μηχανάκια του ραντάρ! Ράλι στον αυτοκινητόδρομο έκαναν δυο νεαροί «Σούμαχερ»

Χτύπησαν κόκκινο τα μηχανάκια του ραντάρ! Ράλι στον αυτοκινητόδρομο έκαναν δυο νεαροί «Σούμαχερ»

Δεν βάζουν μυαλό οι Κύπριοι οδηγοί παρά τις επανειλημμένες συστάσεις και εκστρατείες της Αστυνομίας. Χθες βράδυ συνελήφθησαν δύο πρόσωπα για οδήγηση μηχανοκινήτων οχημάτων με υπερβολική ταχύτητα, που μάλιστα «άγγιζε» και στις δυο περιπτώσεις 200 χιλιόμετρα.

 Στη σύλληψη δύο οδηγών προχώρησε χθες βράδυ και τις πρωινές ώρες σήμερα η Αστυνομία, σχετικά με υποθέσεις οδήγησης μηχανοκινήτων οχημάτων με υπερβολική ταχύτητα.Πρόκειται για δύο 18χρονους, οι οποίοι οδηγούσαν τα οχήματά τους με ταχύτητα που ξεπερνά κατά πολύ το όριο ταχύτητας.

Συγκεκριμένα, μέλη του ΟΠΟΔ Αρχηγείου, τα οποία διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, ανέκοψαν χθες βράδυ, όχημα που οδηγούσε 18χρονος με ταχύτητα 187 χιλιόμετρα/ώρα αντί 100 χιλιόμετρα/ώρα.

Εξάλλου, τις πρωινές ώρες σήμερα μέλη επίσης μέλη του ΟΠΟΔ Αρχηγείου, ανέκοψαν στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε άλλος 18χρονος με ταχύτητα 193 χιλιόμετρα/ώρα αντί 100 χιλιόμετρα/ώρα.

Οι δύο οδηγοί συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθησαν ελεύθεροι και θα κλητευθούν σύντομα ενώπιον Δικαστηρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top