ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι κύριοι των γηπέδων που αποδείχθηκαν… άστατοι στο κρεβάτι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι κύριοι των γηπέδων που αποδείχθηκαν… άστατοι στο κρεβάτι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Άνταμ Τζόνσον

adam-1.jpeg

 

Ποινή φυλάκισης έξι ετών υπέβαλε το δικαστήριο στον Άνταμ Τζόνσον για σεξουαλική παρενόχληση μιας 15χρονης. Ο διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής παραδέχθηκε ότι φίλησε στο στόμα την κοπέλα και έβαλε το χέρι του στα απόκρυφα σημεία του σώματος της προετοιμάζοντας την για ό,τι θα ακολουθούσε. Η καριέρα του τελείωσε άδοξα και ο ίδιος πέρασε την πόρτα της φυλακής.

Ράιαν Γκιγκς

raian.jpg


Άστατη η ζωή του μύθου τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το 2011 αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσε σχέση με το μοντέλο Ίμογκεν Τόμας και μάλιστα, είχε ζητήσει να μην δημοσιευθεί το όνομα του αλλά μέλος του αγγλικού κοινοβουλίου τον πρόδωσε. Μετέπειτα, το φως της δημοσιότητας είδε η παράνομη σχέση που είχε με τη γυναίκα του αδερφού του, Νατάσα, την οποία είχε πληρώσει για διακόψει την εγκυμοσύνη της.

Τζον Τέρι

terry.jpg


Το 2009 η φιλία του Τζον Τέρι και του Γουέιν Μπριτζ έληξε απότομα όταν έγινε γνωστό ότι ο αρχηγός της Τσέλσι διατηρούσε σχέση με την πρώην κοπέλα του, Βανέσα Περονσέλ, παρότι ήταν παντρεμένος, και μάλιστα την άφησε έγκυο και την πλήρωσε για να κάνει έκτρωση. Ένα χρόνο αργότερα ο Τέρι άσκησε πιέσεις στο Βρετανικό Δικαστήριο για να μπλοκάρει τις αναφορές του Τύπου.

Ρονάλντο

ronaldo.jpg

Ο Ρονάλντο ενεπλάκη σε σκάνδαλο με τρεις sex workers. Το «φαινόμενο» άφησε τη φίλη του στο σπίτι της και έπειτα αποφάσισε να επισκεφθεί ένα μοτέλ με την κατάλληλη συντροφιά. Όταν η πόρτα του δωματίου έκλεισε, αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν γυναίκες αλλά άνδρες. Η αστυνομία του Ρίο υποστήριξε ότι ο Βραζιλιάνος ισχυρίστηκε ότι ήθελαν να τον κλέψουν αλλά με δηλώσεις του ένας από τους sex workers, Αντρέα Αλμπερτίν, υποστήριξε ότι απείλησε να τους σκοτώσει όταν κατάλαβε ότι δεν ήταν γυναίκες.

Πίτερ Κράουτς

peter.jpg


Το 2010 έγινε γνωστό ότι ο Πίτερ Κράουτς απάτησε την έγκυο γυναίκα του, Άμπεϊ Κλάνσι, με μια έφηβη ιερόδουλη όταν είχε επισκεφθεί τη Μαδρίτη. Η σύζυγος του δεν πίστεψε τα δημοσιεύματα και φάνηκε να τον στηρίζει.

Καρίμ Μπενζεμά – Φρανκ Ριμπερί

benzema-ribery.jpg


Το 2009 Μπενζεμά και Ριμπερί ήρθαν αντιμέτωποι με την κατηγορία ότι κοιμήθηκαν με την ιερόδουλη, Ζαχία Ντεχάρ, η οποία ήταν μόλις 16 ετών. Η νεαρή κοπέλα «αθώωσε» τους δύο παίκτες καθώς δήλωσε δημόσια ότι δεν γνώριζαν την ηλικία της.

Μπενζεμά – Σισέ – Βαλμπουενά

valbuena-benzema.jpg


Ο Ματιέ Βαλμπουενά κατηγόρησε τον Καρίμ Μπενζεμά ότι ήταν ο μεσολαβητής ενός εκβιασμού για ένα sex tape του. Μάλιστα, η «Equipe» είχε δημοσιεύσει τους διαλόγους του επιθετικού της Ρεάλ με τον Ζενατί, όπου ενημερώνει τον κάτοχο του βίντεο ότι ενημέρωσε τον συμπαίκτη του αλλά δεν θέλει να εμπλακεί περισσότερο. Εν τέλει ο Μπενζεμά πέτυχε το deal και απέτρεψε τη διαρροή του βίντεο έναντι 150.000.

Η υπόθεση, φυσικά, έφτασε στις δικαστικές αίθουσες όπου εκεί ο Τζιμπρίλ Σισέ έπαιξε το δικό του ρόλο. Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού κατηγορήθηκε ότι είχε ένα μέρος του βίντεο στο κινητό του και εκβίαζε το Βαλμπουενά. Την ίδια στιγμή στο twitter είχε στηθεί πάρτι με τους χρήστες να τρολάρουν τον Γάλλο για το ύψος του και να φτάνουν στο σημείο να τον θεωρήσουν νεκρό.

Εν τέλει, το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο Μπενζεμά είναι αθώος αφού δεν ήθελε να εκβιάσει αλλά να βοηθήσει το φίλο του. Οι δύο άνδρες δεν ξαναμίλησαν από τότε. Ο Βαλμπουενά σε συνέντευξη του είχε πει ότι θα του έδινε το χέρι αλλά ο άσος της Ρεάλ με ένα τιτίβισμα του είπε να το κρατήσει για τον εαυτό του. Η υπόθεση πήρε μεγάλη έκταση. Απασχόλησε ακόμη και την κυβέρνηση της Γαλλίας και έφερε και τη διαγραφή των δύο παικτών από την εθνική ομάδα.

Κριστιάνο Ρονάλντο

ronaldo-instagram.jpg


Τον Ιούνιο του 2009 η Μαγιόργκα γνώρισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε μια σουίτα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας. Κάποιους μήνες αργότερα, μια ομάδα «fixers» πλησίασαν την κοπέλα και της ζήτησαν να μην μιλήσει ποτέ και σε κανέναν για τη συνεύρεση της με τον Πορτογάλο, η οποία μάλλον δεν έγινε με την συγκατάθεση της, όπως υποστήριξε ο ίδιος, και μάλιστα της πρόσφεραν ως αντάλλαγμα το ποσό των 375.000 δολαρίων. Η Μαγιόργκα ακολούθησε τη νομική οδό και ζητά να τιμωρηθεί ο Κριστιάνο, του οποίου τα ίχνη αγνοούν τα μάτια της δικαιοσύνης.

Όγκνιεν Βράνιες

vranies.jpg

Πρόσφατα το φως της δημοσιότητας είδε η παράνομη σχέση του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ με την τραγουδίστρια της Σερβίας, Γελένα Καρλέουσα, η οποία είναι παντρεμένη με τον Ντούσκο Τόσιτς. Όλα άρχισαν όταν ο σύζυγος της βρήκε στο κινητό της τα μηνύματα που έστελναν οι δύο τους. Ο Βράνιες μέσω των social media εξήγησε τι συνέβη και επιτέθηκε στην τραγουδίστρια, η οποία απάντησε δημοσιεύοντας φωτογραφίες του 30χρονου άσου να κλαίει και να την παρακαλάει να είναι μαζί του. Ακολούθησε η δημοσίευση μηνυμάτων και φωτογραφιών του παράνομου ζευγαριού. Εν τέλει ο Βόσνιος αμυντικός κατέθεσε μήνυση ζητώντας αποζημίωση ύψους δύο εκατομμυρίων και η Γελένα άρχισε τις αγωγές. Η υπόθεση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Πηγή: www.metrosport.gr

The post Οι κύριοι των γηπέδων που αποδείχθηκαν… άστατοι στο κρεβάτι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top