ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρει καταγγελία: Έδιωξαν γυναίκα καρκινοπαθή από κέντρο αποκατάστασης - «Δεν τους ενημέρωσαν»

Σοκάρει καταγγελία: Έδιωξαν γυναίκα καρκινοπαθή από κέντρο αποκατάστασης - «Δεν τους ενημέρωσαν»

Σοκ και δέος προκαλεί καταγγελία συγγενή γυναίκας καρκινοπαθή, την οποία έδιωξαν από κέντρο αποκατάστασης που νοσηλευόταν λόγω του ότι δεν είχε «ανανεωθεί» το παραπεμπτικό της.

Μιλώντας στο ΤhemaOnline ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΟΣΑΚ και Πρόεδρος της ΟΠΑΚ, Δημήτρης Λαμπριανίδης, ανέφερε ότι ο γιός της γυναίκας ενημερώθηκε ένα απόγευμα, που θα πήγαινε η μητέρα του για εξετάσεις, πως αυτή δεν μπορεί να επιστρέψει.

«Με είχε πάρει ο γιος της τηλέφωνο εκείνη την ημέρα και μου είπε ότι το απόγευμα που θα πάει η μητέρα του για εξετάσεις, τους είπαν να μην επιστρέψουν πίσω γιατί το παραπεμπτικό της λήγει και δεν μπορούν να την δεχτούν πίσω στο κέντρο. Όταν τον ρώτησα αν τους είχαν μιλήσει τις προηγούμενες μέρες και αν τους ενημέρωσαν ότι η μητέρα του τέλειωσε την αποκατάσταση της και δεν χρειάζεται να είναι άλλο εκεί ή ότι πρέπει να κανονίσουν να πάνε είτε κάπου αλλού είτε στο σπίτι, ο γιος μου είπε ότι δεν τους ενημέρωσαν», σημείωσε.

Όπως τόνισε ο κ. Λαμπριανίδης, πρόκειται για ένα σοκαριστικό και τραγικό περιστατικό.

«Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας θα πρέπει το εξιτήριο να γίνεται με μια διαδικασία η οποία σε σέβεται ως άνθρωπο με αξιοπρέπεια και σεβασμό», είπε καταληκτικά.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top