ΚΟΣΜΟΣ

Μην το δείτε αν δεν αντέχετε: Της χτυπούσε το κεφάλι στο τσιμέντο και μετά την πυροβόλησε στο πρόσωπο

Μην το δείτε αν δεν αντέχετε: Της χτυπούσε το κεφάλι στο τσιμέντο και μετά την πυροβόλησε στο πρόσωπο

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το φρικιαστικό έγκλημα, το οποίο συνέβη στο Ρίο ντε Τζανέιρο, της Βραζιλίας και μάλιστα βιντεοσκοπήθηκε!

Η 29χρονη Σίσερα Άλβες βρήκε τραγικό θάνατο από τον 32χρονο σύζυγο της Μίλτον Βιέιρα Σεβεριάνο, επειδή εκείνος δεν μπορούσε να ελέγξει τη ζήλεια του!

Όπως βλέπετε, το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται, όταν εκείνος την άρπαξε και με σπρωξιές την πήγε στην αυλή του σπιτιού της. Εκεί, την πέταξε κάτω και άρχισε με μανία να της χτυπάει το κεφάλι στο τσιμέντο, παρά το γεγονός ότι εκείνη τον εκλιπαρούσε να σταματήσει. Συνολικά της χτύπησε το κεφάλι στο τσιμέντο… 11 φορές!

Ωστόσο, το μένος του δεν σταμάτησε εκεί… αφού την άφησε μέσα στα αίματα για να πάει να πάρει το όπλο του, από μέσα ώστε να την αποτελειώσει. Όταν επέστρεψε την πυροβόλησε πέντε φορές στο πρόσωπο εξ επαφής.

Milton Vieira Severiano confessed that he battered and shot his wife because he was jealous of men looking at her

Το ζευγάρι ήταν μόλις τέσσερις ημέρες παντρεμένο, ενώ όπως ομολόγησε ο αδίστακτος άντρας, σκότωσε τη γυναίκα του επειδή ζήλευε που την κοιτούσαν άλλοι άντρες, μιας και αυτή ήταν χορεύτρια. 

«Ούρλιαζε και την κατηγορούσε ότι ήταν πόρνη, ενώ της φώναζε ότι θα ήταν καλύτερα να είναι νεκρή», δήλωσε γείτονας και αυτόπτης μάρτυρας.

Dancer killed by boyfriend

Μετά τη δολοφονία της, ο 32χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, έκλεψε το αυτοκίνητο ενός γείτονα αλλά τον έπιασε η αστυνομία ενώ προσπαθούσε να διαφύγει. Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν 4 πιστόλια, ένα κυνηγετικό όπλο και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top