ΔΙΕΘΝΗ

Αργεί του αντι-Τσάβι στη Μπαρτσελόνα!

Αργεί του αντι-Τσάβι στη Μπαρτσελόνα!

Ο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου μίλησε με θαυμασμό για τον Γάλλο μέσο της Γιουβέντους, αλλά «πάγωσε» τα σενάρια περί κίνησης της Μπάρσα

Ο Πολ Πογκμπά βρίσκεται στα υπόψη της Μπάρσα, αλλά οι «Μπλαουγκράνα» δεν πρόκειται να κινηθούν άμεσα για την απόκτησή του, αν πιστέψουμε τις δηλώσεις του Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

«Προς το παρόν δεν προβλέπεται η απόκτηση του Πογκμπά και απλά τον βλέπουμε να παίζει από την τηλεόραση» εξήγησε ο πρόεδρος, με συνεντεύξεις του στα γαλλικά ραδιόφωνα «RMC» και «RF1».

«Δουλεύουμε για την επόμενη σεζόν, αλλά δεν θα σας δώσω ονόματα» πρόσθεσε ο «Μπάρτο», συμπληρώνοντας για τον Πογκμπά ότι «είναι καλός παίκτης, αλλά έχει συμβόλαιο εν ισχύ με μια ιταλική ομάδα την οποία σέβομαι πολύ.

Πιστεύω ότι οι μεγάλοι παίκτες αρέσουν σε όλο τον κόσμο. Και εμείς έχουμε παίκτες που άλλες ομάδες θα ήθελαν να έχουν». Ο Μπαρτομέου επισήμανε ακόμα πως «έχουμε την τιμωρία FIFA που δεν μας επιτρέπει να κάνουμε μεταγραφές μέχρι τον Ιανουάριο του 2016. Δουλεύουμε με παίκτες που μπορεί να έρθουν και με άλλους που μπορεί να φύγουν». Για τον προγραμματισμό της ομάδας, ο ισχυρός άνδρας της Μπάρσα τόνισε πως «πέρυσι αλλάξαμε αρκετά το ρόστερ.

Δουλεύουμε πάντα γύρω από έναν ηγέτη όπως ο Μέσι, ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και πιθανότατα στην ιστορία. Έχει θέση εδώ μέχρι να αποφασίσει να σταματήσει». Καταλήγοντας και αναφερόμενος στον Ερίκ Αμπιντάλ, ο Μπαρτομέου εξήγησε πως «εκείνος ξέρει πως έχει ανοιχτές τις πόρτες της Μπάρσα για όταν θελήσει να δουλέψει μαζί μας.

Η απόφαση είναι δική του». Για την «υπόθεση Πογκμπά», πάντως, μίλησε ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, λέγοντας πως «δέχομαι πάνω από είκοσι τηλεφωνήματα καθημερινά που με ρωτούν για τον Πογκμπά.

Έχουμε υπογράψει για πέντε χρόνια, αλλά αν φτάσει μια καλή πρόταση, τι θα μπορεί να κάνει η Γιούβε;».

Η Γιουβέντους, πάντως, δείχνει διατεθειμένη να διαπραγματευτεί μόνο αν η πρόταση πλησιάζει τα 80 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που μάλλον μόνο Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν θα έδιναν, προσφέροντας και ετήσιες αποδοχές ύψους δώδεκα εκατομμυρίων ευρώ στον ποδοσφαιριστή. «Έχουμε δεχθεί πολλές προτάσεις, αλλά προς το παρόν καμία που να αξίζει γάμο» πρόσθεσε αστειευόμενος ο Ραϊόλα για την… περιζήτητη νύφη του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top