Όσο εύκολα ανάβει η σπίθα τόσο εύκολα σβήνει!

Όσο εύκολα ανάβει η σπίθα τόσο εύκολα σβήνει!

Το συναίσθημα στις δύσκολες καταστάσεις παίζει μεγάλο ρόλο. Πωρώνει, μαζικοποιεί και κάποιες φορές μπορούμε να πούμε ότι μας κάνει να ξεχνάμε.

Με αφορμή την ανακοίνωση της Θύρα 9 την οποία μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Αναμφίβολα τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το σωματείο είναι τεράστια. Τα αντιλαμβάνονται όλοι. Έχουν γίνει και γίνονται πολλές προσπάθειες από τους ιθύνοντες  της Ομόνοιας προκειμένου να βρεθούν προσωρινές ή και μόνιμες λύσεις με τις οποίες θα μπορέσει να οικοδομηθεί εκ νέου ένα σύνολο που θα καταφέρει να κάνει το αυτονόητο, να διεκδικεί τίτλους.

Επιστρέφοντας στον ρόλο του συναισθήματος.

Το επιστρατεύουμε στις δύσκολες φάσεις, αυτό δεν είναι αυτό καθέ αυτό λανθασμένο. Σίγουρα αν δούμε αύριο χιλιάδες Ομονοιάτες στο ΓΣΠ παρά το 3-0 του πρώτου ματς θα ναι πολύ όμορφο. Γιατί δεν θέλω να πιστεύω ότι ο οπαδός φοράει το κασκόλ του μόνο στις χαρές όπως σωστά αναφέρει η ανακοίνωση των οργανωμένων. Μπορούμε να το δούμε αυτό αν παραπεμφθούμε στα παιχνίδια της ΑΕΚ Αθηνών στη Γ Εθνική με ομάδες όπως η Τριγλία Ραφήνας ή ο Ηρόδοτος όταν το ΟΑΚΑ φιλοξενούσε πολλές χιλιάδες Ενωσίτες. Καταλήγοντας

Ο κόσμος της Ομόνοιας και της κάθε ομάδας με προβλήματα θέλει πλάνο, και όταν πρόκειται για μια κλασική δύναμη που είναι στο dna της να διεκδικεί πρωταθλήματα το πλάνο πρέπει να έχει αποτελέσματα το συντομότερο δυνατό Γιατί όσο εύκολα ανάβει η σπίθα του ενθουσιασμού τόσο εύκολο σβήνει.

Αντρέας Ψάλτης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE