ΕΛΛΑΔΑ: Δύο νέοι θάνατοι και τρία κρούσματα κορωνοϊού

ΕΛΛΑΔΑ: Δύο νέοι θάνατοι και τρία κρούσματα κορωνοϊού

Δύο νέοι θάνατοι από κορωνοϊό καταγράφονται στην Ελλάδα, σύμφωνα με τη ενημέρωση της Πέμπτης 28/05, του ελληνικού Υπουργείου Υγείας.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε η ταυτοποίηση τριών νέων κρουσμάτων, με τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων στη χώρα να ανέρχεται σε 2.906, εκ των οποίων το 55.2% αφορά άνδρες.

Εκ του συνόλου των ταυτοποιημένων κρουσμάτων, τα 630 (21.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.658 (57.1%) συνδέονται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δεκαέξι πολίτες νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, με διάμεση ηλικία αυτών τα 66 έτη. Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, 102 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων που έχουν καταγραφεί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα είναι 175, με διάμεση ηλικία των θανόντων τα 76 έτη.

Στη χώρα έχουν συνολικά ελεγχθεί 170.467 κλινικά δείγματα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 52χρονος μετά από τροχαίο - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 52χρονος μετά από τροχαίο - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το βράδυ, στην επαρχία Λάρνακας, έχασε τη ζωή του ο Νίκος Νικολάου, 52 ετών, κάτοικος Δρομολαξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE