ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είπε ΑΝΤΙΟ ο Παπαφώτης και… πρόσω ολοταχώς για Λεμεσό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Είπε ΑΝΤΙΟ ο Παπαφώτης και… πρόσω ολοταχώς για Λεμεσό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

O Bασίλης Παπαφώτης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «αποχαιρέτησε» τη Δόξα Κατωκοπιάς, ομάδα στην οποία βρισκόταν τα τελευταία τρία χρόνια.

Πλέον, ο Κύπριος μεσοεπιθετικός γυρίζει σελίδα στην καριέρα του και ως γνωστόν, συνεχίζει στην ΑΕΛ.

Η δημοσίευση του: 

«Ένας όμορφος κύκλος στην ποδοσφαιρική μου καριέρα τελειώνει. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Κώστα Χριστοδούλου, τον διευθυντή Αντρέα Κόγια, τον team manager Στέλιο Ιωάννου καθώς και όλους στην οικογένεια της Δόξας, τους προπονητές, τους γυμναστές και τους συμπαίκτες μου που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή βοηθώντας στην ανέλιξη της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Σε αυτά τα 3 χρόνια που αγωνίστηκα στην ομάδα έδινα πάντα το 100% των δυνατοτήτων μου με απώτερο σκοπό την υλοποίηση των στόχων που είχαμε θέσει.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και κάθε επιτυχία στους στόχους της ομάδας. Σας έχω στην καρδιά μου»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ένας όμορφος κύκλος στην ποδοσφαιρική μου καριέρα τελειώνει. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της όμαδας κ. Κώστα Χριστοδούλου, τον διευθυντή Αντρέα Κόγια, τον team manager Στέλιο Ιωάννου καθώς και όλους στην οικογένεια της Δόξας, τους προπονητές, τους γυμναστές και τους συμπαίκτες μου που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή βοηθώντας στην ανέλιξη της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Σε αυτά τα 3 χρόνια που αγωνίστηκα στην ομάδα έδινα πάντα το 100% των δυνατοτήτων μου με απώτερο σκοπό την υλοποίηση των στόχων που είχαμε θέσει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και κάθε επιτυχία στους στόχους της ομάδας. Σας έχω στην καρδιά μου🙏🏼

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Papafotis (@papafotis10) στις

The post Είπε ΑΝΤΙΟ ο Παπαφώτης και… πρόσω ολοταχώς για Λεμεσό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top