ΛΕΜΕΣΟΣ: Έλυσε τις διαφορές του με μαχαιρώματα και θα το πληρώσει ακριβά- Έμαθε την ποινή του από Δικαστήριο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έλυσε τις διαφορές του με μαχαιρώματα και θα το πληρώσει ακριβά- Έμαθε την ποινή του από Δικαστήριο

Εννέα χρόνια ποινή φυλάκισης επέβαλε την Τρίτη 2/6 σε 31χρονο, το Κακουργιοδικείο στην Λεμεσό, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε στην Λεμεσό, στις 2 Νοεμβρίου, 2017, εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 21 και 27 χρόνων.

 

Η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε γύρω στις 20:00 το βράδυ στις 2 Νοεμβρίου, 2017, στην περιοχή Επίχωσης, όπου βρίσκονταν οι 21χρονος και 27χρονος. Οι δύο τους δέχθηκαν επίθεση από ομάδα πέντε ατόμων, με αποτέλεσμα ο 21χρονος να τραυματιστεί από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα και ο 27χρονος να τραυματιστεί από αιχμηρό αντικείμενο, στο στέρνο και στη θωρακοκοιλιακή χώρα.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τους δύο τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και έτυχαν νοσηλείας.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ Λεμεσού, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 31χρονου, ο οποίος συνελήφθηκε από μέλη της Αστυνομίας στις 7 Σεπτεμβρίου, 2018.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE