ΠΑΦΟΣ: Μεγάλο χρηματικό ποσό που έκρυβαν στην οικία τους 'έκανε φτερά' - Υποψιάζονται δύο πρόσωπα που καταζητούνται

ΠΑΦΟΣ: Μεγάλο χρηματικό ποσό που έκρυβαν στην οικία τους  'έκανε φτερά' - Υποψιάζονται δύο πρόσωπα που καταζητούνται

Υπόθεση κλοπής από κατοικία 47.000 ευρώ διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτες εξοχικής κατοικίας ότι κάποιοι απόσπασαν από αυτήν το χρηματικό ποσό των 47.000 ευρώ σε μετρητά και ενώ αυτοί απουσίαζαν στο εξωτερικό.
 
Οι ιδιοκτήτες της κατοικίας έστειλαν,  δικούς τους ανθρώπους για να δουν την κατοικία τους ενώ αυτοί απουσίαζαν στο εξωτερικό  καθώς και τα χρήματα που φύλαγαν σ’ αυτήν ,ωστόσο ύστερα από τον έλεγχο που έγινε από τους οικείους τους,  διαπιστώθηκε ότι τα χρήματα είχαν κλαπεί.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων που όπως διαφάνηκε, ήταν συντηρητές της κατοικίας και εργοδοτούνταν από τους ιδιοκτήτες .

Εναντίον των δύο προσώπων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται.  

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE