ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Το Κόμμα για τα Ζώα καταδικάζει το περιστατικό ξυλοδαρμού γυναίκας και σκύλου

ΠΑΦΟΣ: Το Κόμμα για τα Ζώα καταδικάζει το περιστατικό ξυλοδαρμού γυναίκας και σκύλου

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου με ανακοίνωσή του "καταδικάζει ανεπιφύλακτα και με όλη την δύναμη της ψυχής του ένα νέο περιστατικό και πολύ τρομακτικό γεγονός βάρβαρης και εγκληματικής συμπεριφοράς από Ευρωπαίο πολίτη".

Όπως αναφέρει το σχετικό βίντεο εστάλη στο Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου το πρωί της Κυριακής και σε αυτό φαίνεται πολίτης να κτυπά και να κλωτσά ανελέητα την συμβία του και το σκυλί να προσπαθεί να την προστατεύσει. Άμεσα ειδοποιήθηκε το αρχηγείο αστυνομίας για το συμβάν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΑΦΟΣ - ΒΙΝΤΕΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ: Ανοίχτηκε υπόθεση εναντίον 27χρονου - Ενδεχόμενο κακοποίησης και ζώου

Η αστυνομία Πάφου ανέλαβε δράση και εξέδωσε σχετικό διάταγμα για την σύλληψη του δράστη", σημειώνει. Ακόμη αναφέρει πως το Κόμμα επικοινώνησε επίσης με τον Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών από τον οποίο ζήτησε όπως εξετάσουν άμεσα το θέμα της ευημερίας του σκύλου και επίσης να εξετάσουν και την πιθανότητα της κατάσχεσης του ζώου, γιατί τέτοιοι άνθρωποι είναι ανάξιοι να είναι κηδεμόνες.

"Καλούμε την αστυνομία όπως άμεσα συλληφθεί ο δράστης και να εξετάσει αυτό το στυγερό γεγονός για να στοιχειοθετηθεί ποινική υπόθεση για να πάρει την άγουσα για το δικαστήριο. Δεν πρόκειται ως Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου να αφήσουμε την οποιαδήποτε υπόθεση και τον οποιονδήποτε, να μεταχειρίζεται τα αθώα τα ζώα και οποιονδήποτε άνθρωπο με τον οποιονδήποτε τρόπο", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα Κυριακή (07/06) δημοσιεύτηκε από το ThemaOnline ακόμη ένα περιστατικό, στο οποίο οδηγός τοποθέτησε σκύλο στο καπό του εν κινήσει αυτοκινήτου του. Δες εδω το βίντεο. Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου έχει επίσης καταγγείλει το περιστατικό

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top