ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Την παρενόχλησε και τώρα στερήθηκε οκτώ χρόνια από την ζωή του

ΚΥΠΡΟΣ: Την παρενόχλησε και τώρα στερήθηκε οκτώ χρόνια από την ζωή του

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου επέβαλε την Τετάρτη 10/06, ποινή φυλάκισης οκτώ χρόνων σε αλλοδαπό άνδρα, ηλικίας 32 ετών, ο οποίος κρίθηκε ένοχος ύστερα από ακροαματική διαδικασία, στην κατηγορία του βιασμού Βρετανίδας, ηλικίας 20 ετών, που έγινε στην Αγία Νάπα στις 26 Ιουνίου 2019. 

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, η 20χρονη κοπέλα ήρθε στην Κύπρο τον περασμένο Μάιο και εργαζόταν ως σερβιτόρα  σε μπαρ στην Αγία Νάπα και διέμενε σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην περιοχή με δύο φίλες της.

Η παραπονούμενη σχόλασε από την εργασία της γύρω στις 3 τα ξημερώματα της 26ης Ιουνίου 2019 και περπατούσε προς το διαμέρισμα όπου διέμενε, χωρίς να είναι μεθυσμένη, όταν συνάντησε τον κατηγορούμενο, ο οποίος της πρότεινε να πάνε με το αυτοκίνητο του να αγοράσουν μπαλόνια για να εισπνεύσουν αέριο γέλιου.
 
Ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητο, ο άνδρας έβγαλε κάτω από την καρέκλα του οδηγού ένα πράσινο σακουλάκι που περιείχε κάνναβη, ενώ δύο φορές σταμάτησε για να αγοράσει μπαλόνια και λαστιχάκια για να δέσει τα μπαλόνια.
 
Ο κατηγορούμενος οδήγησε τελικά το αυτοκίνητο του σε περιοχή στη Σωτήρα, κατέβηκαν με τη κοπέλα από αυτό και εισέπνευσαν αέριο γέλιου, ενώ η 20χρονη κάπνισε λίγο από το τσιγάρο κάνναβης που ετοίμασε και της έδωσε ο άνδρας.
 
Ακολούθως και παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις της να την επιστρέψει πίσω στο διαμέρισμα όπου διέμενε, ο κατηγορούμενος τελικά την βίασε.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος αλλοδαπός καταδικάστηκε επίσης για κατηγορίες που αφορούν παράνομη κατοχή άγνωστης ποσότητας κάνναβης και προμήθειας της στην παραπονούμενη.

Από ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top