ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χ.Ερωτοκρίτου: Αν επιθυμούσαν μπορούσαν να κλείσουν άμεσα το συγκεκριμένο υποστατικό - 'Ο νόμος δεν είναι κολοβός'

Χ.Ερωτοκρίτου:  Αν επιθυμούσαν μπορούσαν να κλείσουν άμεσα το συγκεκριμένο υποστατικό - 'Ο νόμος δεν είναι κολοβός'

Απαντηση στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, στον Αρχηγό Αστυνομίας και στον Υπουργό Δικαιοσύνης , έδωσε η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, εκπροσωπόντας το Δημοκρατικό κόμμα, για την παραβίαση Διατάγματος απο συγκεκριμένο υποστατικό στον Πρωταρα και τη μη λήψη άμεσως δραστικών μέτρων εναντίον των ιδιοκτητών.

Οπως ανέφερε σε δηλώσεις της στο Τρίτο του ΡΙΚ η κ.Ερωτοκρίτου: "Εαν επιθυμούσαν οι Αρχες θα μπορούσαν να κλεισουν το συγκεκριμένο κέντρο με πολλά και διαφόρων νομικης ποιότητας όπλα που είχαν στην κατοχή τους"

Ενώ συνέχισε εξηγώντας πως " Εαν με βαση τις υφιστάμενες νομοθεσίες δεν μπορούσαν οπως ισχυρίζονται να τερματίσουν την λειτουργία του κέντρου να είστε σιγουροι οτι ούτε με το νέο νόμο που προσπαθούν να διορθώσουν θα συμβεί, καθώς πάλι το δικαστήριο θα εκδίδει διάταγμα. Πολλές φορές δεν πιστευώ στα αυτιά μου, τα πράγματα που ακούω. Αν το πρόβλημα είναι η μη λειτουργία των δικαστηρίων τα Σαββατοκυριάκα τότε δεν λύνεται ούτε με τον υφιστάμενο νόμο ούτε με τον καινούργιο"

Η κ.Ερωτοκρίτου ανέφερε στη συνέχεια ότι "Κατα την άποψη μου, με βαση διάφορες νομοθεσίες που υφίστανται, υπάρχουν Αρχες αυτης της πολιτείας που εαν ενα κέντρο λειτουργεί χωρίς άδεια, μπορεί να κλείσει την ίδια στιγμή. Είναι τόσο απλό. Το θέμα είναι η πρόθεση. Εαν η πρόθεση είναι να μην διαταράξουμε το τι συμβαίνει το τριήμερο και να δουμε τι θα γίνει την Τρίτη που θα πανε πίσω στις δουλειές τους δικαστές κτλπ είναι ένα πράγμα, εαν όμως εντοπίζουμε κατι που βαζει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία, θα πρέπει κάποιος να γνωρίζει όλα τα όπλα που εχει στα χέρια του για να μπορέσει να σταματήσει αυτή την διαδικασία".

Τέλος και για ακόμα μια φορά ξεκαθάρισε την θέση της ίδιας και του κόμματος που εκπροσωπέι ότι "Εαν η Αστυνομία και οι Πολιτειακές Αρχες επιθυμούσαν, είχαν τα νομοθετικά όπλα στα χέρια τους για να πετύχουν την αναστολή των εργασιών του συγκεκριμένου κέντρου άμεσα. Ειναι ξεκάθαρο. Ο νόμος δεν είναι κολοβός, όπως άφησαν να νοηθεί ο Υπ.δικαιοσυνης, η Αστυνομία και ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος" σχολίασε η κ.Ερωτοκρίτου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top