"Φίλος της Ομόνοιας τραυματίστηκε από φωτοβολίδα"

"Φίλος της Ομόνοιας τραυματίστηκε από φωτοβολίδα"

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ομόνοιας Χριστόδουλος Χριστοδούλου κατήγγειλε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ ότι φίλαθλος της ομάδας του τραυματίστηκε από φωτοβολίδα που ήρθε από τη Νότιο κερκίδα.

Αναλυτικά: 

«Θέλω να κάνω μια καταγγελία. Γύρω στο 62’ όταν βλέπεις να εκτοξεύεται από πιστόλι από την κερκίδα που ήταν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ προς την κερκίδα που ήταν οι φίλοι της Ομόνοιας, έχουμε ειδοποιηθεί ότι έχει χτυπήσει ένας φίλαθλος της Ομόνοιας. Ευχόμαστε και ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό. Είμαι σίγουρος ότι και το επίσημο ΑΠΟΕΛ θα καταγγείλει αυτό το περιστατικό το οποίο ήταν πάρα πολύ σοβαρό».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE