Κίνδυνος να πάει στράφι η χρονιά!

Κίνδυνος να πάει στράφι η χρονιά!

Στατιστικώς μπορεί να πήγε περίφημα η ΑΕΚ και να ήταν καλύτερη από την ΑΕΛ όμως δεν πήρε την πρόκριση που είναι η ουσία.

Πλέον, θέλοντας και μη, εναποθέτει τις ελπίδες της μόνο στην κατάληψη μιας προνομιούχου ευρωπαϊκής θέσης ώστε να μην πάει στράφι η χρονιά. Μια χρονιά που από την αρχή είναι ασυζητητί εξαιρετική όμως ίσως επιφυλάξει ένα κακό τέλος!

Ίδωμεν! Θα ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς μιας μεγάλης ομάδας;

Δυστυχώς το να είσαι καλή ομάδα και να το αποδέχονται όλοι αντίπαλοι δεν αποτελεί ασφαλιστική δικλίδα επιτυχίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επ. Θεσμών: Μόνο για πέντε χρόνια το υπηρεσιακό όχημα σε πρώην Προέδρους - Κράτησαν το επίδομα για γραμματέα

Επ. Θεσμών: Μόνο για πέντε χρόνια το υπηρεσιακό όχημα σε πρώην Προέδρους - Κράτησαν το επίδομα για γραμματέα

Ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής θα τεθεί η πρόταση νόμου για περιορισμό των ωφελημάτων που απολαμβάνουν οι πρώην Πρόεδροι της Δημοκρατίας και οι πρώην Πρόεδροι της Βουλής των Αντιπροσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE