ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πως νιώθει που ήταν η… 2η καλύτερη αλλαγή στην Ομόνοια του Μπεργκ – «Αυτή ήταν η κατάσταση…»

Πως νιώθει που ήταν η… 2η καλύτερη αλλαγή στην Ομόνοια του Μπεργκ – «Αυτή ήταν η κατάσταση…»

Μαζί με τον Ανδρόνικο Κακουλλή (12 φορές αλλαγή), ο Τόμας Χούμποτσαν ήταν η… 2η αγαπημένη αλλαγή (5 φορές) του Μπεργκ στην Ομόνοια.

Ο Νορβηγός δεν συνήθιζε να κάνει πολλές αλλαγές όμως ο 34χρονος Σλοβάκος αμυντικός ήταν η πρώτη επιλογή όποτε υπήρχε πρόβλημα στην άμυνα.

Δείτε επίσης: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Χούμποτσαν στο ThemaSports: «Ναι, αξίζαμε τον τίτλο – Ήταν όντως δύσκολο για μένα όμως ήμουν έτοιμος»

Στη συνέντευξη που έδωσε στο ThemaSports μας μίλησε και για αυτό τονίζοντας πως το γεγονός ότι μπήκε αργά στην ομάδα αλλά και το ότι οι υπόλοιποι συμπαίκτες του έδεσαν το έκανε πιο δύσκολο για αυτόν. Στο τέλος όμως όποτε έπαιζε έδειχνε την ποιότητα του…

Τι είπε ακριβώς:

– Αν και έχεις πίσω σου μια μεγάλη καριέρα, δεν είχες θέση βασικού στην ομάδα. Ήσουν κάτι σαν τον 12ο παίκτη, έμπαινες μέσα όποτε η ομάδα σε χρειαζόταν. Πόσο δύσκολο ή εύκολο ήταν για σένα; Όποτε έπαιζες μάλιστα είχες καλή απόδοση.

Δεν έκανα προετοιμασία με την ομάδα. Για δύο μήνες μετά που έφυγα από την Μαρσέιγ έκανα προπόνηση μόνος μου και η Ομόνοια ήρθε τον Αύγουστο. Είχαν παίξει ήδη δύο ματς και νομίζω τα υπόλοιπα παιδιά στην Ομόνοια έκαναν καλή προετοιμασία ενώ ήδη είχαν παίξει καλά στα πρώτα ματς. Οπότε όπως το είδα εγώ, ήταν δύσκολο να αλλάξει η αρχική ενδεκάδα γιατί οι συμπαίκτες μου έπαιζαν καλά, έρχονταν τα αποτελέσματα. Και για έναν παίκτη που ήρθε τόσο αργά στην ομάδα όπως εγώ ήταν δύσκολο να πάρει θέση αμέσως. Αυτή ήταν η κατάσταση. Είχα όμως τον χρόνο να προετοιμαστώ κατά την διάρκεια της σεζόν, για να επανέλθω σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Ήταν όντως δύσκολο για μένα όμως ήμουν έτοιμος να παίξω όποτε με χρειαζόταν η ομάδα. Έπαιξα σε κάποια παιχνίδια και σε όλα έδινα τον καλύτερο μου εαυτό.

The post Πως νιώθει που ήταν η… 2η καλύτερη αλλαγή στην Ομόνοια του Μπεργκ – «Αυτή ήταν η κατάσταση…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Αυλαία πέφτει, 19 χρόνια μετά, για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου, στην τρίτη θανατική ανάκριση για τα αίτια του θανάτου του, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από τη γέφυρα της Άλασσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top