ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Γαμπρός ο Μήτρογλου

Γαμπρός ο Μήτρογλου

Το γαμπριάτικο κοστούμι του προβάρει ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον του, σκέφτεται πολύ σοβαρά να επισημοποιήσει τη σχέση του με την αγαπημένη του Νίκη κι έτσι δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον να δούμε το ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η γνωριμία του Κώστα και της Νίκης ξεκινάει την εποχή που εκείνος αγωνιζόταν σε ομάδες της Γερμανίας, όπου ζούσε με τους γονείς του. Η όμορφη Γερμανίδα έκλέψε την καρδιά του από την πρώτη κιόλας συνάντησή τους, γι αυτό από τότε δεν χώρισαν ποτέ.

Η κοπέλα τον ακολούθησε στην Ελλάδα και μάλιστα ζουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη, στο σπίτι του Μήτρογλου στη Νέα Σμύρνη. Όσοι γνωρίζουν το ερωτευμένο ζευγάρι υποστηρίζουν πως δεν θα αργήσει η μέρα που ο Κώστας θα κάνει επίσημη πρόταση γάμου στη σύντροφό του, ενώ κάποιοι θεωρούν ότι δεν αποκλείεται το μυστήριο να γίνει αρκετά σύντομα.

Θυμίζουμε ότι οι ποδοσφαιριστές συνήθως ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι, όταν τελειώνουν οι επαγγλματικές υποχρεώσεις τους, οπότε δεν θας μας εκπλήξει το γεγονός ο διεθνής «ερυθρόλευκος» να φορέσει το γαμπριάτικό του τους ερχόμενους μήνες.

Πρόσφατα ο Κώστας και η Νίκη έκαναν τη βόλτα τους στη Γλυφάδα και συγκέντρωσαν τα βλέμματα πάνω τους. Εκείνος ήταν ντυμένος σπορ, με φόρμα και αθλητικά παπούτσια, ενώ η σύντροφός του προτίμησε τζιν παντελόνι και πουκάμισο, ενώ επέλεξε κόκκινο δερμάτιονο μπουφάν και biker's boots.

Πηγή: sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top