ΠΑΛΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ενίσχυση αστυνόμευσης με οδηγίες Αρχηγού - Πρόβλημα υποστελέχωσης στο σώμα

ΠΑΛΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ενίσχυση αστυνόμευσης με οδηγίες Αρχηγού - Πρόβλημα υποστελέχωσης στο σώμα

Σε ενίσχυση της αστυνόμευσης στην περιοχή της παλιάς Λευκωσίας θα προχωρήσει η Αστυνομία τις επόμενες μέρες.

Μιλώντας στο Κρατικό Ραδιόφωνο, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως Γιώργος Σαββίδης, ανέφερε ότι ο Αρχηγός της Αστυνομίας έδωσε οδηγίες για περαιτέρω ενίσχυση της αστυνόμευσης στην παλιά Λευκωσία αφού όπως είπε, "το πρόβλημα με τις συμπλοκές διογκώθηκε".

Συγκεκριμένα, θα γίνονται πεζοπόρες καλύψεις και περιπολίες, ενώ θα γίνεται αυστηρότερος έλεγχος στην περιοχή. Την ίδια ώρα, θα γίνει προσπάθεια για ενίσχυση των αστυνομικών της γειτονιάς, σύμφωνα και πάλι με τα λεγόμενα του κ. Σαββίδη. 

Ο Υπουργός, τόνισε παράλληλα το πρόβλημα υποστελέχωσης που υπάρχει στην Αστυνομία. Όπως είπε, το 2019, 260 υποψήφιοι αστυνομικοί δεν ολοκλήρωσαν την διαδικασία εξετάσεων ενώ υπήρξε μεγάλη αποτυχία στο μάθημα των μαθηματικών.

Όπως ανέφερε, από τους 800 υποψήφιους, μόνο οι 190 πέρασαν τα μαθηματικά, κάτι που σύμφωνα με τον κ. Σαββίδη, οφείλεται στην μεγάλη δυσκολία του γραπτού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE