ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 28χρονο για κατοχή παράνομων ουσιών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 28χρονο για κατοχή παράνομων ουσιών

Ποινή φυλάκισης διάρκειας οκτώ χρόνων, επέβαλε σήμερα το Κακουργοδικείο Λεμεσού σε 28χρονο, για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα. Στην κατοχή του 28χρονου, τον περασμένο Νοέμβριο, είχε εντοπιστεί από μέλη της Αστυνομίας, ποσότητα κάνναβης πέραν των 10 κιλών.

 Η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε στις 21 Νοεμβρίου, όταν μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από αξιολόγηση στοιχείων, ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που ο 28χρονος οδηγούσε, στην Λεμεσό. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα του 28χρονου, τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν ποσότητα κάνναβης, πέραν των δέκα κιλών, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του ιδίου, τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν επιπρόσθετη ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 232 γραμμαρίων περίπου.

Με την ολοκλήρωση των ανακρίσεων από την ΥΚΑΝ, η υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για άμεση εκδίκαση. Αφού το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 28χρονο, σήμερα επέβαλε σε αυτόν ποινή φυλάκισης οκτώ χρόνων.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Λεμεσό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top