ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ποδηλατική Αστυνόμευση: Έτοιμη για την πρόκληση του καλοκαιριού

Ποδηλατική Αστυνόμευση: Έτοιμη για την πρόκληση του καλοκαιριού

Συμπληρώνονται φέτος τρία χρόνια παρουσίας και προσφοράς της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης στις παραλιακές πόλεις της Κύπρου.

Η μέχρι σήμερα παρουσία των ποδηλατιστών – αστυνομικών, στις περιοχές όπου καλύπτονται ολόχρονα, από την Ποδηλατική Αστυνόμευση, κρίνεται πολύ θετικά. Σε πολλές περιπτώσεις, τα μέλη της Ποδηλατικής, προσέφεραν πολύτιμη βοήθεια σε πολίτες που είχαν ανάγκη, ενώ αρκετές φορές προχώρησαν και σε συλλήψεις υπόπτων προσώπων, για διάφορα αδικήματα, συμβάλλοντας έτσι στην αντεγκληματική δράση της Αστυνομίας.

Η Ποδηλατική Αστυνόμευση λειτούργησε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2017 και σήμερα δραστηριοποιείται σε όλες τις παράλιες πόλεις της Κύπρου. Στοχεύει στην αναβαθμισμένη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την τόνωση του αισθήματος ασφαλείας τους, μέσω της ενίσχυσης της εμφανούς αστυνομικής παρουσίας και δράσης.

Οι ποδηλάτες αστυνομικοί μεταξύ άλλων, διενεργούν περιπολίες με εντονότερη παρουσία στους δρόμους, στις πλατείες και στο παραλιακό μέτωπο, τόσο για σκοπούς πρόληψης και καταστολής του εγκλήματος, όσο και για την τήρηση των κανόνων οδικής ασφάλειας, αλλά και για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των πολιτών. 

Με την άνοδο των θερμοκρασιών, οι παραλίες της Κύπρου, έχουν αρχίσει ήδη να αποτελούν πόλο έλξης, χιλιάδων επισκεπτών. Η Ποδηλατική Αστυνόμευση, είναι έτοιμη για ακόμα μια καλοκαιρινή περίοδο, να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος, για την αστυνόμευση των παραλιακών περιοχών. 

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top