Eύκολη νίκη και τρίτη θέση για Σπόρτινγκ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Eύκολη νίκη και τρίτη θέση για Σπόρτινγκ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Η Σπόρτινγκ νίκησε 3-1 εκτός έδρας τη Μπελενένσες και επέστρεψε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας πέτυχε τρία γκολ μέσα σε 25 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και επικράτησε με σκορ 3-1 της Μπελενένσες, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 28η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Με τη νίκη αυτή, τα «λιοντάρια» έφτασαν τους 52 βαθμούς και επέστρεψαν στην 3η θέση της βαθμολογίας και στο +2 από τη Μπράγκα. Από την άλλη, οι ηττημένοι παρέμειναν στη 14η με 30 βαθμούς, όντας στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9’ με κοντινή προβολή του Λικά, αλλά δώδεκα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Κόατες, που εκμεταλλεύτηκε την τραγική έξοδο του Κοφί. Στο 36’ έφτασαν και στην ανατροπή με γυριστό σουτ του Καμπράλ από το ύψος του πέναλτι. Στο φινάλε του ημιχρόνου, ο ίδιος παίκτης με πέναλτι, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, κάνοντας το 3-1.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στον ίδιο ρυθμό, με τη διαφορά ότι οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν άστοχοι. Αμφότερες έχασαν πολλές και σπουδαίες ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά το γκολ δεν έμπαινε από καμία από τις δύο πλευρές. Έτσι, το 3-1 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά, η 28η αγωνιστική:

Κυριακή 21/6
Ζιλ Βισέντε-Αβες 3-0
(10’ Γκόμες, 37’ Ριμπέιρο, 90’ Ντίας Λίνο)

Δευτέρα 22/6
Πορτιμονένσε-Μαρίτιμο 3-2
(24’ Ταμπάτα, 39’ Μπόα Μόρτε, 58’ Χάκμαν – 52’, 90’ Πίνιο)

Τρίτη 23/6
Σετούμπαλ-Ρίο Άβε 1-2
(25’ Τιάγκο Γέδες – 27’ πεν. Ταρέμι, 80’ Ζέλσον)

Μπενφίκα-Σάντα Κλάρα 3-4
(50’ Σίλβα, 63’, 65’ Βινίσιους – 44’ Καρβάλιο, 57’ Σανούσι, 81’ πεν. Κρισάν, 90+5’ Ζε Μανουέλ)

Πόρτο-Μποαβίστα 4-0
(53’, 84’ Μαρεγκά, 60’ πεν. Τέλες, 70’ πεν. Ολιβέιρα)

Τετάρτη 24/6
Τοντέλα-Πάσος Φερέιρα 1-3
(88’ πεν. Ζοάο Πέδρο – 10’, 45’ Ντάγκλας, 68’ αυτ. Ταβάρες)

Μορεϊρένσε-Φαμαλικάο 1-1
(69’ Αμπρέου – 73’ Μαρτίνες)

Πέμπτη 25/6
Μπράγκα-Γκιμαράες 3-2
(1’ Παουλίνιο, 42’, Τρινκάο, 65’ Γκαλένο – 15’ πεν. Αντρέ Αντρέ, 35’ Ντουάρτε)

Παρασκευή 26/6
Μπελενένσες-Σπόρτινγκ 1-3
(9’ Λικά – 21’ Κόατες, 36’, 45’+2’ πεν. Καμπράλ)

Η επόμενη (29η) αγωνιστική:

Κυριακή 28/6
Μποαβίστα-Σάντα Κλάρα (23:00)

Δευτέρα 29/6
Άβες-Μορεϊρένσε (19:00)
Μαρίτιμο-Μπενφίκα (20:00)
Πάσος Φερέιρα-Πόρτο (23:00)

Τρίτη 30/6
Φαμαλικάο-Πορτιμονένσε (19:00)
Γκιμαράες-Σετούμπαλ (21:15)
Ρίο Άβε-Μπράγκα (23:30)

Τετάρτη 1/7
Μπελενένσες-Τοντέλα (21:00)
Σπόρτινγκ-Ζιλ Βιθέντε (23:15)

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Eύκολη νίκη και τρίτη θέση για Σπόρτινγκ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE