Βαρύ πένθος για τον Νότη Σφακιανάκη –Πέθανε η μητέρα του

Βαρύ πένθος για τον Νότη Σφακιανάκη –Πέθανε η μητέρα του

Δύσκολες φαίνεται πως είναι οι τελευταίες ώρες για τον Νότη Σφακιανάκη.

Πριν λίγη ώρα(Σάββατο 27/6) η επίσημη σελίδα του τραγουδιστή στο facebook έκανε γνωστό πως ο γνωστός τραγουδιστής «έχασε» τη μητέρα του, Μαίρη στην οποία είχε αδυναμία.

Συγκεκριμένα, στην εν λόγω σελίδα την οποία διαχειρίζονται άτομα από το fan club του τραγουδιστή που έχουν αναλάβει και το site στο οποίο ανακοινώνονται όλα τα νέα για τις εμφανίσεις του, δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία του Νότη Σφακιανάκη στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με τη μητέρα του.

«Θερμά συλλυπητήρια στον αγαπημένο μας καλλιτέχνη και στην οικογένεια του, για την απώλεια της μητέρας του, Μαίρης. Καλό της ταξίδι» ήταν η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία και μέσω της οποίας έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE