«Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο η Ατλέτικο

«Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο η Ατλέτικο

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε τη δουλειά της στο δεύτερο, επικρατώντας με 2-1 της Αλαβές, χάρη σε γκολ του Σαούλ και του Ντιέγκο Κόστα.

Η Ατλέτικο μπορεί φέτος να μη συμμετέχει στη μάχη του τίτλου, αλλά θέλει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν συντομότερα την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, πήρε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα απόψε, χωρίς να εντυπωσιάσει και πάλι με την απόδοσή της.

Στο 59’, ο Σαούλ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ και στο 73’, ο Ντιέγκο Κόστα, εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Γιορέντε.

Η Αλαβές, πάντως, δεν το παράτησε, μειώνοντας με τον Χοσέλου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά δεν προλάβαινε να κάνει κάτι περισσότερο.

Με τη νίκη αυτή, η Ατλέτικό πήγε στους 58 βαθμούς, έχοντας τέσσερις περισσότερους από την τέταρτη Σεβίλλη και εννιά (με ένα παιχνίδι περισσότερο) από την πέμπτη Χετάφε.

Πηγή: Sdna.gr

The post «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο η Ατλέτικο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις

Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης (6/5), ωστόσο στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για άμεση ανταπόκριση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE