Πάντα στο «κόλπο» για το πρωτάθλημα η Λάτσιο

Πάντα στο «κόλπο» για το πρωτάθλημα η Λάτσιο

 

Η Φιορεντίνα, έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο στο άδειο «Olympico» και ο Φρανκ Ριμπερί, παρά τα κλεισμένα 37 του, στο 25’, έκανε μία εκπληκτική ατομική ενέργεια και με σουτ μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ.

Οι «Βιόλα» συνέχισαν με ανάλογο ενθουσιασμό και παραλίγο να κάνουν και το 0-2 στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, αλλά το σουτ του Γκεζάλ, σταμάτησε στο δοκάρι.

Όσο περνούσε η ώρα, η Λάτσιο άρχισε να πιέζει και έκανε το 1-1 στο 67’, με τον Ιμόμπιλε να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Καϊσέδο.

Η ανατροπή των γηπεδούχων, ολοκληρώθηκε στο 82’, με τον Λουίς Αλμπέρτο να τελειώνει με σουτ, μία δική του ενέργεια και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, αποβλήθηκε ο Βλάχοβιτς, με απευθείας κόκκινη κάρτα, έπειτα από χρήση VAR.

Οι «Λατσιάλι» παραμένουν σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την κορυφή και συνεχίζουν να ελπίζουν για το… θαύμα, ενώ είναι «αγκαλιά» με τη δεύτερη θέση.

Πηγή: Sdna.gr

The post Πάντα στο «κόλπο» για το πρωτάθλημα η Λάτσιο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE