ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ: Η κατηγορία που παραδέχθηκε ο 23χρονος Ηλίας Χάρπας- Κατατέθηκαν τα παραδεκτά γεγονότα

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ: Η κατηγορία που παραδέχθηκε ο 23χρονος Ηλίας Χάρπας- Κατατέθηκαν τα παραδεκτά γεγονότα

Στις 7 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, η δίκη νεαρού ηλικίας 23 ετών, ο οποίος κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της αδελφής του, που διαπράχθηκε στις 5 Μαϊου 2020 στο σπίτι τους, σε Κοινότητα της επαρχίας Λάρνακας.

 
Την Τρίτη 30/6 κατατέθηκαν από τις δύο πλευρές, δηλαδή τον συνήγορο υπεράσπισης του 23χρονου και τον εκπρόσωπο της Κατηγορούσας Αρχής παραδεκτά γεγονότα και ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου όρισε την 7η Σεπτεμβρίου ως ημερομηνία για συνέχιση της διαδικασίας.
 
Σημειώνεται ότι ο 23χρονος είχε αρνηθεί κατηγορίες σύμφωνα με τις οποίες στις 5 Μαΐου επέφερε τον θάνατο της αδελφής του, η οποία βρισκόταν στο δεύτερο μήνα της κύησης, με παράνομη πράξη, δηλαδή την πυροβόλησε στο κεφάλι με το στρατιωτικό του τυφέκιο, τραυματίζοντάς την θανάσιμα, ότι έκλεψε οκτώ σφαίρες διαμετρήματος 7.62 χιλιοστών κινέζικης κατασκευής και προέλευσης, ιδιοκτησία της Εθνικής Φρουράς.
 
Ο νεαρός παραδέχθηκε μία κατηγορία, σύμφωνα με την οποία εσκεμμένα και παράνομα προξένησε ζημιά στο αυτοκίνητο της αδελφής του, καταστρέφοντας τα δύο μπροστινά φρένα πέδησης, τα οποία έκοψε με μαχαίρι.

Μέχρι την επόμενη δικάσιμο ο 23χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.
 
Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή είχε τραυματιστεί θανάσιμα από πυροβόλο όπλο και συγκεκριμένα από το  στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3 του αδελφού της, ενώ βρισκόταν μαζί του στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Ο κατηγορούμενος προέβαλε τον ισχυρισμό ότι ενώ καθάριζε το όπλο του αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα η βολίδα να πετύχει την αδερφή του στο κεφάλι, η οποία καθόταν απέναντι του στο σαλόνι του σπιτιού τους, επιφέροντας τον άμεσο θάνατο της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top