ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ατλέτικο και διαιτησία στέλνουν τον τίτλο στη Ρεάλ! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Ατλέτικο και διαιτησία στέλνουν τον τίτλο στη Ρεάλ! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

LA LIGA-33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 2-2

Γήπεδο: Καμπ Νόου

Η Ατλέτικο έμεινε όρθια από τη βούλα στο «Καμπ Νόου», όπου πήρε ισοπαλία, 2-2 από την Μπαρτσελόνα κι έκανε τεράστιο δώρο στη Ρεάλ. Φωνές από τους Καταλανούς για το 2ο πέναλτι.

Η Μπαρτσελόνα έχει πλέον 70 βαθμούς, με τη Ρεάλ να έχει πλέον την ευκαιρία να φτάσει τους 74 αν κερδίσει τη Χετάφε.

Στο 7ο λεπτό η κεφαλιά του Χιμένες πέρασε μόλις έξω και στο 12ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Μέσι, ο Κόστα πέτυχε αυτογκόλ για το 1-0. Ωστόσο στο 15ο λεπτό ο Καρασκό κέρδισε πέναλτι από τον Βιδάλ, ο Τερ Στέγκεν κέρδισε τον Κόστα αλλά ο ρέφερι έδωσε επανάληψη και αυτή τη φορά ο Σαούλ έκανε το 1-1.

Στο 23’ το σουτ του Μέσι πέρασε λίγο έξω ενώ στο 43’ το φάουλ του Αργεντινού κόντραρε στο κεφάλι του Σαούλ και ανάγκασε τον Όμπλακ σε μεγάλη επέμβαση.

Η Μπαρτσελόνα πίεσε στην επανάληψη από την αρχή και στο 48ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σεμέδο από τον Φελίπε και ο Μέσι με εκτέλεση αλά Πανένκα έκανε το 2-1 κι έφτασε τα 700 γκολ στην καριέρα του.

Στο 56’ ο Άριας σέντραρε από δεξιά αλλά ο Κόστα αστόχησε με κεφαλιά, ενώ στο 61’ ο Σεμέδο έκανε πέναλτι στον Καρασκό (ίσως και να μην τον έχει βρει) και ο Σαούλ νίκησε και πάλι τον Τερ Στέγκεν από τα 11 μέτρα, για το 2-2.

Στο 71ο λεπτό το σουτ του Βιδάλ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω, όπως και η κεφαλιά του Χιλιανού στο 75’ καιστο 90+3′ ο Λεμάρ κατέβασε στην περιοχή απέφυγε και τον Τερ Στέγκεν αλλά έκανε τραγικό γύρισμα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Σεμέδο, Λενγκλέ, Ράκιτιτς (63’ Σέρχι Ρομπέρτο), Βιδάλ (90’ Γκριεζμάν), Μπούσκετς (85’ Φάτι), Άλμπα, Μέσι, Πουτς, Σουάρες

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Φελίπε, Άριας, Σαούλ, Λόντι, Χιμένες, Γιορέντε (70’ Φέλιξ), Παρτέι, Καρασκό (85’ Λεμάρ), Κόστα (77’ Μοράτα), Κορέα (85’ Βιτόλο).

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πηγή: www.aek365.org

The post Ατλέτικο και διαιτησία στέλνουν τον τίτλο στη Ρεάλ! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Eurovision 2024: Η θέση της Κύπρου και της Ελλάδας στα προγνωστικά του televoting



Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Οι ιερείς σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έψαλαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Πρώτης Αναστάσεως, κατά την τελετή της Ακολουθίας του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου, που πάντα τελείται το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top