Μάχη για να δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα Γεωρκάτζη, δηλώνει ο Πρόεδρος Κινήματος Οικολόγων

Μάχη για να δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα Γεωρκάτζη, δηλώνει ο Πρόεδρος Κινήματος Οικολόγων

Στο θέμα της προσπάθειας που καταβάλλεται στο να κλείσει η ιστορία με τη λίστα Γεωρκάτζη  αλλά και στην εξέλιξη του θέματος, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην Πάφο ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης.


Ο κ. Περδίκης ανέφερε πως σήμερα έδωσε μια δυνατή μάχη στην σύσκεψη των αρχηγών για να προχωρήσει το θέμα, προσθέτοντας πως η προσπάθεια θα συνεχιστεί την Παρασκευή.

Ανέφερε επίσης πως έχουν πάρει κάποιες δεσμεύσεις από τα κόμματα ότι θα συγκροτήσουν τελικά μια ειδική επιτροπή με αυστηρό χρονοδιάγραμμα, ούτως ώστε να δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα Γεωρκάτζη. 

Είπε ακόμη, πως οι αποφάσεις της Βουλής αναμένονται την ερχόμενη Παρασκευή, ευχόμενος όπως αυτές είναι προς τη σωστή κατεύθυνση .

Δηλαδή, όπως είπε, να μην ανοίξουν έναν φαύλο κύκλο, ούτε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ή να παραπέμψουν το θέμα στις ελληνικές καλένδες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

Νέα δέσμευση για την εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο την εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης που αφορούν τους καταζητούμενους για τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE