ΚΟΣΜΟΣ

Μικρή Μαντλίν: 'Ισχυρές αποδείξεις' ότι είναι νεκρή- Αρκετά τα αποδεικτικά στοιχεία λένε οι Γερμανοί

Μικρή Μαντλίν: 'Ισχυρές αποδείξεις' ότι είναι νεκρή- Αρκετά τα αποδεικτικά στοιχεία λένε οι Γερμανοί

«Iσχυρές αποδείξεις» ότι η μικρή Μαντλίν Μακ Καν, που εξαφανίστηκε το 2007 στην Πορτογαλία είναι νεκρή αναφέρουν πως έχουν Γερμανοί εισαγγελείς δήλωσαν καθώς οι ανακριτές αποκάλυψαν την εύρεση πλήθους φωτογραρφιών και βίντεο σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο που φαίνεται να ανήκει στον βασικό ύποπτο της υπόθεσης Κρίστιαν Μπρούκερ,σύμφωνα με έκθεση.

 

«Δεν έχουμε εντοπίσει σώμα ή κάποιο μέρος αυτού, αλλά έχουμε αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για να πούμε ότι ο ύποπτός μας σκότωσε τη Μαντλίν ΜακΚάν», αποκάλυψε ο Γερμανός εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Γούλτερς στην αυστραλιανή τηλεοπτική εκπομπή 60 Λεπτά.

Το τι ακριβώς είναι αυτά τα νέα ευρήματα των αρχών δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη ωστόσο, ο Γουόλτερς όπως αναφέρει η New York Post και αναμεταδίδει ο ΣΚΑΙ, έκανε λόγο για  8.000 αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων αρχείων σε σκληρούς δίσκους και USB στικάκια, που θάφτηκαν δίπλα στο νεκρό σκυλί του Μπρούκερ στο κατάλυμα στο Neuwegersleben της Γερμανίας και εντοπίστηκαν από ερευνητές.

Ερωτηθείς εάν κάποια από τις εικόνες ήταν του μικρού κοριτσιού, ο Γουόλτερς είπε: «Προς το παρόν, δεν μου επιτρέπεται να σχολιάσω περαιτέρω, οπότε δεν μπορώ να πω αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν φωτογραφίες της Μαντλίν».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top