ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Εντός λίστας εξαιρέσεων από την καραντίνα η Κύπρος

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Εντός λίστας εξαιρέσεων από την καραντίνα η Κύπρος

Εντός της λίστας των χωρών από τις οποίες οι αφίξεις στην Αγγλία δε θα χρειάζεται να μπαίνουν σε καραντίνα συμπεριλήφθηκε η Κύπρος.

Συνολικά οι αφίξεις θα επιτρέπονται απρόσκοπτα από 59 χώρες από την επόμενη Παρασκευή 10 Ιουλίου.

Πέρα από την Κύπρο στη λίστα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η Ελλάδα, παρά τις περί του αντιθέτου πρωινές δηλώσεις του Υπουργού Μεταφορών Γκραντ Σαπς, η Ισπανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Γερμανία και η Τουρκία. Από τις ευρωπαϊκές χώρες που είναι δημοφιλείς προορισμοί για τους Βρετανούς εκτός λίστας εξαιρέσεων είναι μόνο η Πορτογαλία.

Οι αφίξεις από τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου, όπως οι ΗΠΑ, η Ρωσία και οι χώρες της Λατινικής Αμερικής θα συνεχίσουν να υπόκεινται σε καραντίνα 14 ημερών.

Σημειώνεται ότι οι εξαιρέσεις για την ώρα θα αφορούν μόνο την Αγγλία και όχι τη Σκωτία, την Ουαλία και τη Βόρεια Ιρλανδία που θα καθορίσουν τη δική τους πολιτική.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE