ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ο Ντιγκινί – Ακόμα το ΣΧΕΔΙΟ Β’ για Λάρσον

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ο Ντιγκινί – Ακόμα το ΣΧΕΔΙΟ Β’ για Λάρσον

Στις Πλάτρες, ο παίχτης που ξεχωρίζει από τους καινούργιους, στις πρώτες προπονήσεις, είναι ο Νικολά Ντιγκινί.

Ο Γάλλος επιθετικός δεν είναι άγνωστος στους τεχνικούς υπεύθυνους, αφού είχαν την ευκαιρία να τον δουν σε αρκετά ματς, με τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης. 

 Γι’ αυτό άλλωστε τον ήθελαν έντονα και τον περασμένο Γενάρη, αλλά δεν κατέστη δυνατό να έλθει επειδή ζητούσε λεφτά η Ελλαδική ομάδα.

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα με τον κορωνοϊό, καλύτερα που δεν έγινε τότε η μετεγγραφή, επειδή αν έδιδε αποζημίωση ο Απόλλωνας για τον «Ντίνγκι», ουσιαστικά θα ήταν λεφτά χαμένα, με δεδομένο ότι διακόπηκε η σεζόν.

Τον Ντανιέλ Λάρσον ακόμα τον περιμένουν να τους κοινοποιήσει την οριστική του απόφαση, κατά πόσον θα φορέσει τα χρώματα της ομάδας.

Σε κάποια στιγμή θα δώσουν προθεσμία στον Σκανδιναβό επιθετικό. Λογικά οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού “τσεκάρουν” άλλες περιπτώσεις παιχτών με παρόμοια αγωνιστικά χαρακτηριστικά, για να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που δεν γίνει του Λάρσον.

The post ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ο Ντιγκινί – Ακόμα το ΣΧΕΔΙΟ Β’ για Λάρσον appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE