Έσκασε 'βόμβα' στην 3η κατηγορία με Φοφανά

Έσκασε 'βόμβα' στην 3η κατηγορία με Φοφανά

Την 7η ομάδα του στην Κύπρο βρήκε ο άλλοτε παίκτης της Ομόνοιας αλλά και της Ανόρθωσης Γκαουσού Φοφανά.

Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός, μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν για αρκετές μέρες έδωσε τα χέρια με ομάδα που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία του Παγκυπρίου πρωταθλήματος.

Πρόκειται σίγουρα για μια «βόμβα» που έσκασε στην κατηγορία, αφού ο Φοφανά, ο οποίος διατηρείται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση παρά το γεγονός ότι τα χρόνια παιρνούν, θα συβάλει τα μέγιστα ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της νέας του ομάδας.

Να θυμίσουμε ότι ο Φοφανά αγωνίστηκε πέραν των δύο ομάδων που αναφέραμε πιο πάνω σε Ερμή, Δόξα Κατωκοπιάς, Οθέλλο Αθηένου και Διγενή Μόρφου.

Διαβάστε στο ThemaSports την ομάδα που υπέγραψε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

Μια νέα περίοδος αναταράξεων φαίνεται να διανύει το κίνημα ΑΛΜΑ. Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, τρεις αποχωρήσεις από τον στενό ή υποστηρικτικό κύκλο του κινήματος –του Ανδρέα Χασαπόπουλου, του Αβραάμ Θεμιστοκλέους και του Ανδρέα Σεραφείμ– δημιούργησαν σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία, τη διαφάνεια και τη συνοχή, της νέας πολιτικής δύναμης.

BEST OF TOTHEMAONLINE