ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Παγκόσμια πρεμιέρα για το ηλεκτρικό Fiat E-Ducato

Παγκόσμια πρεμιέρα για το ηλεκτρικό  Fiat E-Ducato

Ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη του πρωτότυπου, αμιγώς ηλεκτρικού E-Ducato, η Fiat Professional παρουσιάζει την έκδοση παραγωγής του μοντέλου που έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα του επί σχεδόν 40 χρόνια best seller της.

Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στην επιτυχημένη ιστορία του Ducato, ενός ονόματος που εμφανίστηκε στην αγορά πριν 39 χρόνια και εξελίσσετε συνεχώς αποτελώντας τον διαχρονικό ηγέτη της κατηγορίας.


Το E-Ducato παραγωγής είναι το αποτέλεσμα εξαντλητικών δοκιμών, οι οποίες έλαβαν υπόψη τις απαιτήσεις των πελατών, αλλά και συνολικά τις συνθήκες χρήσης. Ένα επαναστατικό μοντέλο που δημιουργήθηκε για να προσφέρει υψηλή απόδοση στις επιχειρήσεις και παράλληλα κορυφαία φιλικότητα προς το περιβάλλον.
Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το Κέντρο Σχεδιασμού της Fiat Chrysler Automobiles δημιούργησε ένα νέο λογότυπο που αποτελεί μια συμβολική σύνδεση που μας μεταφέρει από το παρόν στο μέλλον του best seller της Fiat Professional.


Η εξέλιξη του E-Ducato περιλάμβανε δοκιμές και μετρήσεις στις οποίες αξιοποιήθηκε η γνώμη των πελατών, αναλύοντας τα δεδομένα από 28.000 διασυνδεδεμένα επαγγελματικά οχήματα. Συνολικά, συγκεντρώθηκαν δεδομένα από 50 εκατομμύρια χιλιόμετρα διαδρομών, τα οποία ολοκληρώθηκαν κάτω από διάφορες συνθήκες. Η ανάλυση επικεντρώθηκε στην ημερήσια κάλυψη χιλιομέτρων, το μεταφορικό έργο, τη χρήση του οχήματος, αλλά και την εξωτερική θερμοκρασία.
Παράλληλα με την πλήρη γκάμα εκδόσεων αμαξώματος, το E-Ducato θα προσφέρει και την επιλογή μεγέθους μπαταρίας προσφέροντας αυτονομία από 200 έως 330 χιλιόμετρα. Οι επιλογές όσον αφορά στη χωρητικότητα των μπαταριών είναι από 47 έως 79 kWh, ενώ συνολικά υπάρχουν τέσσερις επιλογές φόρτισης σε δίκτυα με συνεχές ή εναλλασσόμενο ρεύμα. Η τελική ταχύτητα του E-Ducato περιορίζεται στα 100χλμ./ώρα με στόχο την ιδανική κατανάλωση ενέργειας, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 90kW και 280Nm ροπής. Μέσω του συστήματος πολυμέσων του οχήματος ο οδηγός μπορεί να ελέγχει όλες τις παραμέτρους του αυτοκινήτου, να επιλέγει το πρόγραμμα λειτουργίας (π.χ. για μέγιστη αυτονομία ή μέγιστη ισχύ), αλλά και να ελέγχει το αυτοκίνητο κατά τις ώρες στάθμευσης/φόρτισης ενεργοποιώντας π.χ. το σύστημα κλιματισμού από απόσταση.


Εξαιρετικά σημαντικό είναι ότι το αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης δεν μειώνει στο ελάχιστο τις μεταφορικές δυνατότητες του μοντέλου, το οποίο συνεχίζει να προσφέρει την μεγαλύτερη ευρυχωρία στην κατηγορία με όγκο από 10 έως 17 κυβικά μέτρα. Αντίστοιχα ανεπηρέαστο παραμένει και το ωφέλιμο φορτία στα 1.950 κιλά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top