Κοφτερές «λεπίδες» πετσόκοψαν την Τσέλσι!

Κοφτερές «λεπίδες» πετσόκοψαν την Τσέλσι!

Μια καταπληκτική Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σάρωσε 3-0 την Τσέλσι στο «Μπράμαλ Λέιν» για την 35η αγωνιστική της Premier League, πάει φουλ για Ευρώπη και άφησε τους «μπλε» στην αγωνία για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ διέλυσε 3-0 την Τσέλσι στο «Μπράμαλ Λέιν» για την 35η αγωνιστική της Premier League και μείωσε στο -4 από την πέμπτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην προσπάθεια για την έξοδο στο Europa League, με τους «κόκκινους διαβόλους» να έχουν ένα ματς λιγότερο.

Από την πλευρά τους, οι Λονδρέζοι έχασαν την ευκαιρία εδραιωθούν στην πρώτη τετράδα και τώρα θα περιμένουν τι θα κάνουν οι Λέστερ και Γιουνάιτεντ το επόμενο διήμερο στη μάχη για την πρώτη τετράδα.

Οι «λεπίδες» έτσι έμειναν για τέταρτο ματς αήττητες, ενώ οι Λονδρέζοι γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους στα τέσσερα τελευταία ματς.

Οι «ερυθρόλευκοι» αιφνιδίασαν τους παίκτες του Φρανκ Λάμπαρντ και προηγήθηκαν 2-0 με τους ΜακΓκόλντρικ στο 18’ και ΜακΜπάρνι στο 33’.

Στην επανάληψη, έριξαν ρυθμούς και έδωσαν χώρο στους Λονδρέζους, όμως κατάφεραν να σκοράρουν με τον ΜακΓκόλντικ στο 77′ χωρίς να απειληθούν άμεσα.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Κοφτερές «λεπίδες» πετσόκοψαν την Τσέλσι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

To TAE Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις σχετικά με τον εντοπισμό πτώματος άνδρα στην επαρχία Λάρνακας, το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση απαγωγής του 22χρονου SHAHRUAR AHMED EMON, από το Μπαγκλαντές. Η σορός εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα σήμερα, μετά από υπόδειξη 22χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση απαγωγής.