ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ρονάλντο ΦΡΕΝΑΡΕ την Αταλάντα από την άσπρη βούλα! – ΒΙΝΤΕΟ (Αποτελέσματα – Πρόγραμμα)

Ο Ρονάλντο ΦΡΕΝΑΡΕ την Αταλάντα από την άσπρη βούλα! – ΒΙΝΤΕΟ (Αποτελέσματα – Πρόγραμμα)

Η Αταλάντα βρέθηκε πολύ κοντά σε μια μυθική νίκη στο Τορίνο, όμως με το 2ο πέναλτι του Ρονάλντο στο 90’ η Γιουβέντους πήρε 2-2 και κράτησε το +8 στην κορυφή.

Το ρολόι έδειχνε 90’ και η Αταλάντα χρειαζόταν να αντέξει μερικές ακόμα στιγμές για να πάει στο 10×10 και να μειώσει την απόσταση από το Νο1 σε σημείο που να διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Όμως δεν έμελλε να γίνει, έπειτα από δεύτερο χέρι στη βραδιά σε βάρος της La Dea, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το 2×2 με δύο δικά του πέναλτι για το πολύτιμο 2-2.

Η Αταλάντα μπήκε πολύ δυνατά. Είχε κατοχή 70%-30% στο πρώτο τέταρτο και στο 16’ πήρε προβάδισμα όταν ο Ντουβάν Ζαπάτα έπαιξε το ‘1-2’ με τον Παπού Γκόμες και άντεξε στην πίεση του Μπετανκούρ πριν βρει δίχτυα.

Το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους και στην επανάληψη οι Τορινέζοι βγήκαν πιο επιθετικά και δεν άργησαν να βρουν τον τρόπο για να ισοφαρίσουν.

Στο 55’ η μπάλα πήγε στο χέρι του Ντε Ρουν μετά τη σέντρα του Ντιμπάλα και από το πόδι του Κριστιάνο στα δίχτυα του Γκολίνι για το 1-1.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες είχαν καλές φάσεις με Μαλινόβκι και Κριστιάνο και οι δύο τους ήταν εκείνοι που έγραψαν το φινάλε.

Στο 80’ το ξερό αριστερό του Ουκρανού τίναξε τα δίχτυα του Σέζνι αλλά το φινάλε ήταν δραματικό για τους Μπεργκαμάσκι καθώς στο 90’ ο Μουριέλ έκανε και αυτός χέρι και ο Ρονάλντο δεν λάθεψε από τα 11 βήματα για το τελικό 2-2 και τα 28 προσωπικά γκολ.

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Σέζνι , Κουαδράδο, Μπονούτσι (82′ Ρουγκάνι), Ντε Λιχτ, Ντανίλο (56′ Αλεξ Σάντρο) Μπεντανκούρ, Ματουιντί (82′ Ράμσεϊ), Ραμπιό, Μπερναρντέσκι (56′ Ντάγκλας Κόστα), Ντιμπάλα (69′ Ιγουαΐν), Ρονάλντο.

Αταλάντα (Τζανπιέρο Γκασπερίνι): Γκολίνι, Τζιμσίτι, Τολόι, Παλομίνο (75′ Καλντάρα), Χάτεμπερ, Ντε Ρουν, Φρόιλερ (75′ Ταμέζε), Καστάιν, Ιλιτσιτς (58′ Πάσαλιτς), Ζαπάτα (67′ Μουριέλ), Παπού Γκόμες (68′ Μαλινόβσκι).

Αναλυτικά, η 32η αγωνιστική:

Σάββατο 11 Ιουλίου
Λάτσιο-Σασουόλο 1-2
(33′ Λουίς Αλμπέρτο – 52′ Ρασπαντόνι, 90′ Καπούτο)

Μπρέσια-Ρόμα 0-3
(48′ Φάζιο, 62′ Κάλινιτς,74′ Τσανιόλο)

Γιουβέντους-Αταλάντα 2-2/strong>
(55′ πεν, 90′ πεν, Ρονάλντο-16′ Ζαπάτα, 81′ Μαλινόσκι)

Κυριακή 12 Ιουλίου
Τζένοα-ΣΠΑΛ 18:15
Πάρμα-Μπολόνια 20:30
Φιορεντίνα-Βερόνα 20:30
Κάλιαρι-Λέτσε 20:30
Ουντινέζε-Σαμπντόρια 20:30
Νάπολι-Μίλαν 22:45

Δευτέρα 13 Ιουλίου
Ίντερ-Τορίνο 22:45

Πηγή: sdna.gr

The post Ο Ρονάλντο ΦΡΕΝΑΡΕ την Αταλάντα από την άσπρη βούλα! – ΒΙΝΤΕΟ (Αποτελέσματα – Πρόγραμμα) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top