Την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί συζήτησαν Έρντογαν και Τατάρ

Την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί συζήτησαν Έρντογαν και Τατάρ

Τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη σε τζαμί και άλλα θέματα της επικαιρότητας συζήτησαν κατά την διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν την Κυριακή 12/07, ο «πρωθυπουργός» Ερσίν Τατάρ με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σημερινό δημοσίευμα (13/07), της τ/κ εφημερίδας «Γκιουνές» αναφέρει ότι κατά την τηλεφωνική επικοινωνία Τατάρ- Ερντογάν συζητήθηκαν επίσης η διαδικασία αντιμετώπισης του Covid-19 και οι προσπάθειες ανοίγματος προς το εξωτερικό.

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν αναφέρθηκε στην σημασία που δίδει η χώρα του στην επιτυχία του ψευδοκράτους στη διαδικασία αντιμετώπισης της πανδημίας αλλά και στη συνέχιση της οικονομικής ανάπτυξης των κατεχομένων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.