ΗΠΑ: Πριν το τέλος καλοκαιριού η έναρξη παραγωγής εμβολίου για κορωνοϊό

ΗΠΑ: Πριν το τέλος καλοκαιριού η έναρξη παραγωγής εμβολίου για κορωνοϊό

Οι εταιρείες παραγωγής φαρμάκων που συνεργάζονται με την αμερικανική κυβέρνηση βρίσκονται σε διαδικασία έναρξης της ενεργού παραγωγής ενός εμβολίου κατά της COVID-19 πριν από το τέλος του καλοκαιριού, σύμφωνα με χθεσινή δήλωση υψηλόβαθμου αξιωματούχου της αμερικανικής κυβέρνησης.

Η αμερικανική κυβέρνηση έχει βοηθήσει στη χρηματοδότηση της ανάπτυξης αρκετών εμβολίων και θεραπειών μέσω του ειδικού προγράμματος (Operation Warp Speed program), ενώ προγραμματίζει να ανακοινώσει περισσότερες επενδύσεις σε εμβόλια κατά του κορονοϊού στο μέλλον, όπως δήλωσε ο ίδιος αξιωματούχος.

Από Ethnos.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE