Βλαστάρι του Απόλλωνα, με πέρασμα από Καρμιώτισσα στις προπονήσεις άλλης Λεμεσιανής ομάδας – Τι… ΠΑΙΖΕΙ

Βλαστάρι του Απόλλωνα, με πέρασμα από Καρμιώτισσα στις προπονήσεις άλλης Λεμεσιανής ομάδας – Τι… ΠΑΙΖΕΙ

Ο Μιχάλης Γενεθλίου, ο οποίος ήταν για χρόνια στις Ακαδημίες του Απόλλωνα, ενώ είχε αγωνιστεί στην Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών, βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα για σπουδές (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο – Πανεπιστήμιο).

Επί ευκαιρίας των καλοκαιρινών του διακοπών στην Κύπρο, προπονείται αυτές τις μέρες με τον Άρη, για να διατηρηθεί σε καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση (μόνο για αυτό τον λόγο και όχι για να δοκιμαστεί όπως αφέθηκε να νοηθεί μέσα από ρεπορτάζ άλλων ΜΜΕ).

Ο Μιχάλης Γενεθλίου θα ταξιδέψει Ελλάδα με την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς για να συνεχίσει τις σπουδές του.

The post Βλαστάρι του Απόλλωνα, με πέρασμα από Καρμιώτισσα στις προπονήσεις άλλης Λεμεσιανής ομάδας – Τι… ΠΑΙΖΕΙ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE