ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΣΙΩΝΗ: Βγήκε καπνός στη Νομική Υπηρεσία σε σχέση με τους συλληφθέντες

ΦΟΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΣΙΩΝΗ: Βγήκε καπνός στη Νομική Υπηρεσία σε σχέση με τους συλληφθέντες

Ανανέωση προσωποκράτησης των υπόπτων που κρατούνται στο πλαίσιο των εξετάσεων της Αστυνομίας, για την υπόθεση δολοφονίας του Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, άλλως Βαλεντίνου.

Αυτό αναφέρουν αρμόδιες πηγές του ThemaOnline, που σημειώνουν την ίδια στιγμή πως οι εξεταστές της υπόθεσης θα αιτηθούν διάταγμα προσωποκράτησης για λιγότερες από οκτώ ημέρες, προκειμένου να καταχωρισθεί η υπόθεση στο Κακουργιοδικείο εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Θυμίζουμε πως εντός της ημέρας (16/07) μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου που διερευνά την υπόθεση, είχαν συνάντηση στη Νομική Υπηρεσία. Ήθελαν να λάβουν νομική συμβουλή για τον τρόπο που θα χειριστούν την υπόθεση. Αυτό που τέθηκε υπό το μικροσκόπιο στη Νομική Υπηρεσία ήταν η ποιότητα της μαρτυρίας που κατάφερε να εξασφαλίσει μέχρι σήμερα η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Αμμοχώστου εναντίον των δύο υπόπτων, ηλικίας 40 και 29 χρόνων, σε σχέση με το έγκλημα που διαπράχθηκε αργά το βράδυ της 25ης Ιουνίου, στο πατρικό σπίτι του θύματος, στην Ορμήδεια.

Να σημειωθεί εδώ ότι το μαρτυρικό υλικό που έχουν οι ανακριτικές αρχές, αμφισβητήθηκαν έντονα από την υπεράσπιση των δυο συλληφθέντων.

Οι δύο ύποπτοι είχαν συλληφθεί στις 8 Ιουλίου και την επομένη μέρα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης για διευκόλυνση των ανακρίσεων (εκπνέει την Παρασκευή).

Κατά τη διαδικασία προφυλάκισης των υπόπτων, στις 9 Ιουλίου, η Αστυνομία επικαλέστηκε πλάνα που εξασφάλισε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατοικίας πλησίον της οικίας του 40χρονου, στις Βρυσούλλες.

Στο εν λόγω οπτικό υλικό φαίνονται δύο πρόσωπα, ο σωματότυπος των οποίων -σύμφωνα με την Αστυνομία- ομοιάζει με αυτών των υπόπτων.

Οι δυο τους αναχωρούν λίγο μετά τις 21:00 της 25ης Ιουνίου από το σπίτι του 40χρονου επιβαίνοντας μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού και φορώντας κράνη.

Οι δύο ύποπτοι φαίνεται να επιστρέφουν πεζοί στην οικία του 40χρονου λίγο μετά τα μεσάνυχτα, χωρίς να φορούν κράνη.

Ο φόνος διαπράχθηκε λίγο μετά τις 23:00 και σύμφωνα με μαρτυρίες μετά τους πυροβολισμούς μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού ακούστηκε να αναχωρεί από την σκηνή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top