ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από ΚΟΑ για τη σύσκεψη-επιθεώρηση στο γήπεδο Λεμεσού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από ΚΟΑ για τη σύσκεψη-επιθεώρηση στο γήπεδο Λεμεσού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο ΚΟΑ εξέδωσε ανακοίνωση για τη σύσκεψη στο γήπεδο της Λεμεσού με ΑΕΛ, Απόλλωνα και Άρη.

Αναλυτικά:

«Απόλυτη ικανοποίηση για την πορεία
των εργασιών στο νέο γήπεδο
Λεμεσού στο Κολόσσι

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο νέο γήπεδο Λεμεσού στο Κολόσσι. Αυτό διαπιστώθηκε κατά την επί τόπου επίσκεψη την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020, του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη και των εκπροσώπων των τριών Λεμεσιανών σωματείων ΑΕΛ, Απόλλωνα και Άρη.
Παρόντες στη σύσκεψη από πλευράς ΚΟΑ ήταν επίσης τα μέλη του ΔΣ Στέλιος Στυλιανού & Ανδρόνικος Ανδρονίκου, ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών Δημήτρης Παρτέλλας και η λειτουργός Αυγή Νεοκλέους.
Από πλευράς Απόλλωνα ήταν οι Νίκος Κίρζης (Πρόεδρος της εταιρείας), Ξενοφών Χαραλάμπους (Πρόεδρος σωματείου), Γιώργος Παπαγιάννης & Χαράλαμπος Αντωνίου. Από την ΑΕΛ έδωσαν το παρών τους οι Δημήτρης Καλλής (Αντιπρόεδρος), Κώστας Κωνσταντίνου, Γιώργος Σαββίδης & Στέλιος Αυγολούπης. Τον Άρη εκπροσώπησε ο αναπληρωτής πρόεδρος Λύσανδρος Λυσάνδρου.
Παρόντες επίσης ο μηχανικός του τμήματος Δημοσίων Έργων και υπεύθυνος του έργου Δημήτρης Αποστολίδης, ο μηχανικός υπεύθυνος της κατασκευαστικής εταιρείας Κυριάκος Τουλούμης και ο μελετητής/συντονιστής Πρόδρομος Ανθίμου.
Τόσο ο Πρόεδρος του ΚΟΑ όσο και οι εκπρόσωποι των τριών Λεμεσιανών σωματείων σε δηλώσεις τους μετά τη σύσκεψη και την επιθεώρηση του έργου, εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίηση τους για την πορεία των εργασιών, οι οποίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και σύμφωνα με τον κ. Μιχαηλίδη το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάϊο του 2022.
Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ στη δήλωση του ανάφερε τα ακόλουθα: «Το όνειρο χιλιάδων Λεμεσιανών παίρνει σάρκα και οστά, αφού εδώ πίσω μας ήδη φαίνεται ότι οι εργασίες προχωρούν. Έχουμε ενημερωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από τους υπευθύνους των Δημοσίων Έργων και των εργολάβων και έχουν απαντηθεί πάρα πολλές ερωτήσεις και απορίες των τριών ομάδων που θα χρησιμοποιούν το γήπεδο. Ως ΚΟΑ εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίηση μας για την πορεία των εργασιών. Ο Οργανισμός θα παρακολουθεί στενά τις εργασίες για το έργο και θα ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα τις ομάδες».

Τέλος ο κ. Μιχαηλίδης σημείωσε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιδεικνύει προσωπικό ενδιαφέρον και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για το έργο του νέου γηπέδου Λεμεσού και σε πρόσφατη σύσκεψη στο Προεδρικό ζήτησε να ενημερωθεί σχετικά.

Ο Πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, δήλωσε: «Το όνειρο των Απολλωνιστών, αλλά και του κόσμου των άλλων ομάδων, παίρνει σάρκα και οστά και είμαστε ενθουσιασμένοι που προχωρά βάσει προγράμματος, παρά την καθυστέρηση λόγω της πανδημίας. Είμαστε ευχαριστημένοι που πολύ σύντομα θα έχουμε το γήπεδο το οποίο όλοι θέλουμε στη Λεμεσό».

Ο Αντιπρόεδρος του της ΑΕΛ, Δημήτρης Καλλής είπε: «Κατά τη σύσκεψη λήφθηκαν διαβεβαιώσεις για επίλυση κάποιων μικροπροβλημάτων που συναντήσαμε και ειλικρινά είμαι συγκινημένος για την παρουσία μου στον χώρο αυτό. Ήταν ένα όνειρο ζωής για εμάς τους Αελίστες αλλά και των άλλων ομάδων και πιστεύω ότι θα γίνει μια πολύ καλή δουλειά».

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Άρη Λύσανδρος Λυσάνδρου δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον ΚΟΑ για την ενημέρωση και ευχόμαστε όπως όλα πάνε καλά με τα κατασκευαστικά έργα, ώστε το αργότερο μέχρι τον Μάιο του 2022 να παραδοθεί το νέο γήπεδο της Λεμεσού».

The post ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από ΚΟΑ για τη σύσκεψη-επιθεώρηση στο γήπεδο Λεμεσού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες τυλίχθηκε κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας, το βράδυ του Σαββάτου (4/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top